HAPPY NEW 2010!

Ja, det är 31 december nu. Nyårsafton. Ska faktiskt snart bege mig till stan för att ta bussen ut till lerbäcken där det gamla året ska firas ut, och det nya firas in!
Det ska ätas god mat, drickas bubbel, spelas spel, badas tunna och en himla massa planer har Johanna! Blir nog hur som helst ett bra avslut på året!
Gott Nytt År!
E

NO MATTER HOW CLOSE YOU ARE, YOU JUST WANT TO BE CLOSER


HOME SWEET HOME

Visst. Jag tycker sjukt mycket om Skåne. Lund framförallt. Och Malmö. Men finns det någon mer lugnande känsla än att komma hem igen? Vet faktiskt inte. När vi hade packat ur bilen och alla väskor lite senare packats ur dom också kändes det så himla lugnt. Allt. Äntligen hemma igen.
Imorgon ska jag förhoppningsvis träffa Sandra(om hon någon gång svarar på sin telefon.... RING MIG om du ser det här ikväll), tänkte dra ut henne på en lunch eller något. På onsdag vankas det partaj hos Kajsa, who finally turns seventeen! Blir nog dock inte en så långdragen kväll, då jag tänker spara på krafterna till dagen därpå. New Years Eve!

Känns konstigt att år 2009 redan är slut! Det har gått otroligt snabbt må jag säga, och vilket år det har varit!
Har varit med om så himla mycket bra, och skapat många många härliga, bra, roliga, sjuka, sanslösa, hemska, sorliga, läskiga, underbara minnen tillsammans med vänner, familj och bekanta.
Sen har jag lärt känna en himla massa bra människor också. Exempelvis ena halvan av s2a!
Hela året har varit väldigt bra, men självklart har det varit både toppar och dalar. Det dåliga lägger vi bakom oss nu när vi ska fira ut 2009. Och hur firar man ut 2009 på bästa sätt? Jo, med ett gäng härliga människor! Precis vad jag ska göra.
Hade jag fått precis som jag ville hade jag dock firat med alla mina underbara vänner samtidigt. Men vem som helst kan räkna ut att det aldrig kommer hända, tråkigt nog.
Hoppas i alla fall att alla har haft ett grymt 2009, och så förbereder vi oss på ett ännu grymmare 2010!

Puss och kram. E

Bjuder på några snygga partybilder från det gågna året! Är dock något fel på blogg.se så alla bilder kan inte laddas upp. Vi vill ju inte glömma Tour de Suede, tripen till Falun där vi skulle se Prop Dylan, Hagafesten med temat: "Oj jag har visst kommit fel" osv osv osv. Enjoy!

SO FAR SO GOOD

Imorgonbitti efter frukost sätter vi oss i bilen och påbörjar den långa bilfärden hem till Borlänge. Längtar hem!
Planerna ser stabila ut inför nyår också, vilket givetvis gör mig otroligt peppad och på allmänt bra humör. Helt ärligt, så hittar jag inte mycket som inte fungerar som jag vill just nu. Självklart finns det småsaker man skulle vilja ha på ett lite annorlunda sätt. Men hallå, vem har sån medvind? Dock är dessa saker inte alltför stora och jobbiga, så det gör inte så mycket att dom finns där. När ändå allt annat är så himla bra spelar ju det ingen större roll! 

Lär också nämna att jag lyckats komma levande ut från Nova Lund idag, under första dagen av den årliga Mellandagsrean! Lyckades också få med mig två linnen, en t-shirt, en bh, en långärmad t-shirt(säger man så?) och ett par örhängen ut från kaoset. Det var den värsta rushen jag någonsin varit med om tror jag. Inne på Bikbok var det faktiskt till och med en stackars tjej som svimmade... Både jag och syrran var nära till blodsockerfall och en varsin svimning vi med, men duktiga jag räddade det med en varsin Cola! (stod dock i kö på Pressbyrån i säkert en kvart innan jag lyckades tränga mig fran till Kappahl där Fanny stod i den längsta kö jag någonsin skådat.) Vi överlevde i alla fall!

Nu ska jag ta och packa ner det sista i min väska, koka lite te och se efter om det går någon bra film på tv ikväll. Sen ska jag S O V A så det blir söndag någon gång!
Puss och kram. E


IT'S SO MUCH MORE THAN THAT

Julafton var mysig, men samtalet på kvällen räddade nog min dag. Nu är det juldagen, och det har regnat hela dagen. Har på grund av detta fyllt dagen med massor av filmer och hemma-spa tillsammans med syrran.

Sen vill jag bara skriva att mina vänner är så himla bra. Jag tycker om er väldigt mycket och ni betyder mycket allihopa. Vill för allt i världen inte mista någon av er. Hoppas att ni allihopa haft en underbar jul.
Tusen kramar från eran Emmy.

CHRISTMAS UPDATE

Igår spenderade vi dagen på det nyöppnade köpcentrumet Entré i Malmö, samt hemma hos min gudmor/mammas bästa vän. Hur mysigt som helst, och satan vad jag har saknat att höra den där jättebreda skånskan!
Idag tvingade Fanny med mig till Nova Lund för att köpa de sista klapparna till familjen. Vi genomförde vår plan och tog sedan bussen tillbaka till Vipeholm där lunch väntade. Yumii.
Vi tiggde lite senare åt oss skjuts till Hemmakväll och hyrde de första fem Harry Potter-filmerna(believe it or not...), så ikväll ska vi bänka oss framför dessa. Har faktiskt redan hunnit se den första. Alltså, vad söta dom är i den filmen! Så små!

Imorgon ska jag vakna tidigt.
Imorgon ska jag äta massor med god mat.
Imorgon ska jag vara glad hela dagen.
Imorgon ska jag umgås med min familj.
Imorgon är det tre dagar kvar innan jag får vakna och sätta mig i bilen och åka hem.
Imorgon ska jag titta på Kalle Anka.
Imorgon ska jag öppna julklappar.
Imorgon kommer tomten.
Imorgon är det Julafton!
Puss

VILLE

Nu är världens gulligaste kusin här. Hemma från New York och allt. Sjukt vad han är gosig! Nu ska jag mysa lite med honom. HEJDÅ


LUND, LUND, ÄLSKADE LUND

Ja. Nu är vi framme i Lund efter en 8 1/2 timmes lång bilresa. Har fått i mig mat och lyckats få liv i mina ben igen, så nu är jag nöjd. Ska strax bädda i ordning min säng och lägga mig och läsa lite cosmopolitan och dricka något av mormors hundra olika sorters goda téer!
Puss puss puss
A


CHRISTMASBREAK

Since last time i wrote? Hm, har hänt en hel massa.
Jobbade förra helgen, då det var julbord. Jäklar alltså, vad det finns att göra. Förstår inte riktigt hur jag fortfarande är vid liv.
Det var soltorgsfest i torsdags också. Slutade lite som det gjorde, men kan bara säga det att Johanna, Martina och Malin. Vilka babes ni är! Förlåt Johanna, tog ditt lilla uttryck, men tyckte det passade så jäkla bra in! Ni är verkligen såna partybabes. Fyra zombies vandrade iväg till skolan morgonen därpå för en julavslutning med klassen. Min kväll slutade i Djurmo med Andreas. Fick jättegod middag och återhämtade mig faktiskt ganska skapligt från torsdagens lilla event.
Igår var vi på julbord hos farmor och farfar, hur gott är inte det liksom. Lika gott som varje år.
Dock är två julbord dagarna efter varandra lite för mycket för min mage, då vi idag var på Staberg och käkade julbord igen! Kändes konstigt att vara där i högklackade skor och utan jobbkläderna på mig. Kunde dock inte helt komma ifrån det, utan tog dryckesbeställningen för vårat bord, samt plockade undan disken. Fy på mig.
Åkte en sväng till morfar och lämnade julklapp, och han blev jätteglad!
Sen var det julfirande hos pappsen i Torsång som gällde. Blev 1000 kronor rikare, samt ett par sköna Adidasbyxor som satt som en smäck!
Sitter nu hemma i Domnarvet med ett glas innehållande något jag inte har en aning om vad det är för något. (Fanny har exprimenterat, men det var gott i alla fall!)
För tillfället ligger hon på golvet med ett äpple, som hon kastade och inte riktigt förväntade sig att den skulle landa så snabbt. Konstig syrra jag har.
Imorgon bitti, tiiiiidigt, sätter vi oss i bilen och beger oss till Skåne för att fira jul. En vecka känns faktiskt som en litet överdrivet lång tid att vara borta? Men så ligger det till i alla fall.
Får jag tag på en dator under min vistelse i söder kommer säkert en liten update, men annars önskar jag alla en God Jul!
PUSS

SUPERBAD UPDATE

Kommer en update senare ikväll, promise!
Har hämt massormassormassor!
Puss

GRÖTFEST PÅ GAGNEFSGÅRDEN

Precis som det låter, så har jag varit på grötfest idag. På gagnefsgården, hos morfar! Lika mysigt som varje år, och gamlingarna är lika roliga som varje år. De spontana och väldigt högljudda nysningarna skrämmer en lika mycket, och de vänliga men ibland smått opassande kommentarerna är lika skrattframkallande. Trubaduren som spelar och sjunger julmusik ger lika mycket julkänslor som varje år, och julskinkan är också lika god som alltid. Behövde umgås med lite gamlingar för att stressen skulle lägga sig!
Hann även umgås lite med A innan vi åkte iväg till morfar:-)
Imorgon är det torsdag och jag och Malin ska plugga kemi inför fredagens prov. Hm.
Trivs väldigt bra med my life just nu. Ja :-)

Förra årets grötfest. Älskar min morfar!

MAÑANA MAÑANA

Si, en la mañana(imorgon) har jag bara en lektion! Denna lektion innehåller endast ett spanskaprov, och sedan har jag tillåtelse att bege mig hemåt igen! Fint! Ska nog dock ta mig en tur på kupolen och leta lite julklappar innan jag åker hem, då detta börjar kännas lite krisigt!
Imorgonkväll får vi också finbesök, av min gamla barnflicka Vanja! Hon passade mig och Maddis när vi var små, och Maddis kommer förbi hon med. Ska bli riktigt kul!
Dags att kika lite till på spanskan, sen sussa!
Puss
A

WEEKEND

Det är söndag, vilket betyder att helgen är slut. Har haft en toppenhelg, no doubt about that, men ångesten över vad kommande vecka har i beredskap får mig att tänka på just kommande vecka, och inte det som varit bra under helgen. Jag har ett engelskaprov imorgon, grammatik. Ett spanskaprov på tisdag, ett kemiprov på fredag samt en hagafest på torsdag? Funderar dock på att avstå hagafesten, med tanke på kemiprovet. Sjukt vad jag funderar mycket. Får se hur det slutar!
Har i alla fall som sagt haft en toppenhelg, fredag samt lördag, och söndagen har varit skön den också. Har sovit välbehövda 13 timmar!!
Nu ska jag slå mig ner i soffan med mami och läsa på lite inför engelskaprovet, samt dricka lite chai-te!
Beso


P-P-P-PARTEY

Inväntar nu mamma som ska köra mig till Jane. Där ska jag umgås/göra mig i ordning/äta för att sedan bege oss till Kajsa. Blir ladiesnight i stort sett, vilket ska bli mycket trevligt! Har också fått en invit till Charlie's ikväll, så vi får se om vi kanske även drar oss bortöver bergslagsbyn en sväng!
Dags att fixa frillan och välja shoes.
Ha en bra fredaaaaag!

Världens bästa Jane

"YESTERDAY IS HISTORY...

... Tomorrow is a mistery, today is a gift". Älskar uttrycket. Och "Lev för dagen istället för morgondagen". Åh finns hundra fina ordspråk och uttryck som menar samma sak. Lev i nuet.

Det är torsdag och imorgon är det äntligen fredag! Ska hem till min vän Kajsa för att umgås och ha trevligt, och lördagen kommer innehålla julklappsletande! På kvällen ska jag göra annat :-)
Igår förresten var jag en sväng(?) till Djurmo i sällskap av Ingels, Erik och Victor för filmkväll hos Andreas.
Vi hittade en 20-skylt!

Nu ska jag vara barnvakt åt Lisa.
Puss

RSS 2.0