VAR ÄR VINTERN?

I söndags var det första advent. FÖRSTA ADVENT! Helt galet vad tiden går snabbt. Imorgon är det första december också. Det är 24 dagar kvar till julafton. Fattar inte, och måste börja köpa julklappar! Nu i alla fall, till den stora frågan. Var är snön? Hallå liksom? Antar att vi får vänta oss en repris från förra året. Ingen vit jul. Jag ska ju i och för sig fira julen 2009 i Skåne, så jag kommer förmodligen inte få någon snö ändå, men ändååå.
Har tillbringat dagen med Martina i alla fall, och hon trivs som fisken i nya lägenheten! Det gör jag med, lär jag tillägga!
Imorgon ska vi se teater på skolan, dock ingen uppfattning om när... Det får visa sig!
Nu ska jag göra mig en kopp te och krypa ner bland mina kuddar och täcken, imorgon har jag sovmorgon. Fint!
Visst ja, hade svenskaredovisning idag också, och det gick sisådär. Men whattttt liksom, om tre veckor är det jullov!!!
Love


FIESTA.FIESTA.FIESTA.

Har precis varit och hämtat mormor på stationen, samt hämtat ut mina lincer på Synsam. Nu ska jag bara välja outfit till ikväll, få i mig lite mat, och ta mig till Martina. Sedan börjar kalaset.
Ha en bra kväll, för det ska viii haaa!
Adios.adios.adios.
'
Bruden har flyttat hemifrån!!!

SATURDAY 28'TH OF NOVEMBER 2009

Satte mig upp med ett ryck imorse klockan 08.08. Varför blir det alltid så? Fick också ett sms av Martina som fick att vakna på riktigt någon timme senare. Vid det här laget är flytten i full gång och vi inviger lägenheten ikväll! Ellen, som längtar mer än någon jag känner till julen, fick en klockren liten present från prinsen. Och jag hade en jättebra kväll igår. Min familj är så himla underbar också. Ja, faktiskt, allt allt allt är bra just nu.
Och ikväll så smäller det ju!
Nu ska jag dra dammsugaren en snabb runda genom lägenheten och sen ta mig en dusch. Ska köra och hämta upp mormor på stationen sen också!
As I said, allt allt allt är bra nu.
Stor fet kram

DANMARK - 07


Ni som känner mig förstår att jag inte kan hålla mig från internet när jag sitter vid datorn och pluggar. Kikade in Janes bilder på fejjan, och hittade denna goding. Jag, Jane och Kajsa när vi var i Fredrikshamn. Klassresa i åttan.  Ska försöka komma över några bilder från Finlandsresan vi gjorde 2008 också! Saknar 9d.
Love

NICEFÖRDRAGET OCH MILJÖTÄNK INOM EU

Är hemma idag igen. Har inte sovit mycket inatt, pga min skalle, och mamma beodrade mig att stanna till sängs då jag faktiskt hade ställt klockan på 06:00 imorse.
Följderna av att jag inte fick gå till skolan idag blir att jag idag måste:
- Skriva klart min redovisning om Nicefördraget, samt miljötänk inom EU.
- Skriva en review av Harry Potter och fången från Azkaban, samt förbereda mig för att prata om den på engelska.
- Lära in spanskaord plus deras motsatser/synonymer/förklaringar.
- Förbereda ett snack om min barndom på spanska.
- Skriva en filmanalys av The Holiday.
- Förbereda en intervju/repotage.

Med andra ord har jag inte riktigt tid för att sitta här och gruva mig över allt jag har att göra, utan borde sätta igång med detsamma.
Skönt att det är fredag imorgon! Det förtjänar vi. Ska kika förbi i Martinas nya lägenhet imorgon också, wuhu!

Detta är vädret vi lever i. Var får vi energin ifrån egentligen?!

ME NO LIKEY

Sjukhus.
Sprutor.
Blod.
Höjder.
Stora vatten.
Mörker.
Trånga utrymmen.
Blablabla.

Det jag vill komma fram till är att tre av dessa utsattes jag för idag. På samma gång. INTE OKEJ. Följden av detta är att jag inte kan röra mig utan att det känns som någon skjuter skallen av mig. Tyck synd om mig.

FÖRRESTEN


Skorna som nyligen entrat skohyllan här hemma!

HAGAGYMNASIET, SAMHÄLLSVETENSKAPLIGA LINJEN, ÅR TVÅ.

Jag måste skriva en recension av en engelskabok jag inte läst mer än tre kapitel i. Jag måste skriva en filmanalys av en film jag inte sett slutet på. Jag måste förbereda en redovisning om Nicefördraget och EU. Jag måste förbereda en intervju som senare ska bli ett repotage, men om vad vet jag inte. Jag måste lära mig en massa spanskaord. Och allt detta inom loppet av denna vecka. Ska svara på några frågor om Kalla Kriget också. Och visst ja! Den där engelskaboken jag inte läst mycket ur, jag ska kunna prata om den också. 
HAR INTE ORKEN.

Tur att det finns små saker som lyser upp den här sjukt dryga hösten/vintern ändå. Som exempelvis bilder som denna, som ger mig något att se fram emot. Nästa gång det ser ut sådär, när det är sommar, bor jag där.

LOVE

Har idag inhandlat ett par skor. Är fullständigt in love. Kanske slänger in en bild senare, om jag lyckas knäppa någon!

Har också varit till Djurås för att träffa världens bästa morfar. Kändes skönt att prata och skratta lite tillsammans, det var ett tag sedan sist:-)
Söndagen idag började som bajs, och avrundas nu på ett väldigt bra sätt. Ska läsa på lite inför redovisningen jag ska ha imorgon tillsammans med Ingels. Vi ska prata om Rosa Parks. Sen ska jag lära in lite spanskaord, och sedan blir det glögg, ost och kex! YUM.
Bye

NEW MOON

Nyss hemkommen från en toppenbra kväll med härliga människor! Började med middag på Tzatziki, och rundade av lite fint sådär med besök på bion, och platser i salongen där de visade New Moon. Se filmen för guds skull. Även jag som inte är ett HUGE fan av dessa filmer är helt lost. Fullträff. Anyways, tack för kvällen tjejer!
Dagen var bra den med. Började med lång frukost och skratt, för att sedan ta mig till friskis med Sandra. Världens tråkigaste pass, så vi avrundade våran träningsmorgon på gymmet. Damn vad vi är duktiga! Tog oss sedan till Kupolen för lunch, vilken jag stod för som en liten sen födelsedagspresent till Sandra.
Fredagen var också bra, innehållande restaurangbesök samt film-mys i soffan. :-)
Nu är klockan 00.06, det vill säga söndag. Idag ska jag plugga engelska, engelska/historia samt spanska. Kommande vecka blir tuff, tur vi har något att se fram emot följande helg!
Big hug


Grattis i efterskott min pingla

VÄRLDENS GODASTE CHOKLADTÅRTA, RIGHT?

Min mamma är världsbäst på att baka chokladtårta.
Ni som smakat den vet vad jag menar! Thank god att det finns små bitar chokladtårta när man sitter och pluggar. Man blir lite mer fokuserad då......

SUNSHINE

Idag kikade solen fram!!! Så himla skönt med en glimt av sol igen, efter allt för många dagar under ett äckligt tjockt mörkt molntäcke.
Inhandlade idag nya träningskläder, vilket känns fint, och imorgon ska det inhandlas ett nytt träningskort också. Hade någon form av beep-test idag på idrotten, och insåg då också hur otroligt sämst mina lungor är. Skrämmande.
Tog en fika tillsammans med paps o. co. på wayne's, vilket var mycket mysigt!
Imorgon är det bio igen med skolan som gäller, och efter det ska jag hem till Sandra tillsammans med henne och Natalie för fika och umgänge, vilket var ett bra tag sedan sist! Ska bli himla trevligt.
Nu lär jag dock återgå till att rensa min kära laptop från bilder etc, då min far behöver datorn i jobbet :-(.
Hittade lite roliga bilder också förresten

Adios guapo

IT DOESN'T MATTER HOW CLOSE YOU ARE, YOU JUST WANT TO BE CLOSER.

Helgen. Nästa helg. Helgen därpå. YEY! Var på öppet hus idag på skolan, och jobbade med engelska/historia arbetet. Blev klar, vilket känns fint. Tittade även på filmen som jag och Ingels ska göra en analys av på svenskan. Och så har jag varit deppig också, tack vädret! Det här vädret är verkligen s-ä-m-s-t! Imorgon har jag egentligen klipptid, men har varken lust eller pengar, så tänkte boka om tiden till någon månad framöver. Eller två. Ska även möta papsen på kupolen efter skolan imorgon, för att inhandla lite saker. Borde också plugga, då nästa vecka kommer vara en mild variant av "dödens vecka" vi genomled för några veckor sedan. Tack och lov kommer nog inget att kunna mäta sig med den, någonsin. Nu ska jag sova, och börjar dagen med idrott imorgon!

INGEN BRA DAG IDAG

1. En väldigt nära släkting mår väldigt dålig.
2. Fått besked om vaccinationssprutan som ska tas för andra gången om några dagar.
3. Det har regnat.

Självklart har det varit bra saker med idag också. Men dessa, speciellt nummer 1, sänker mig extremt. Dock ingenting jag tänker berätta om.
För att försöka tänka på annat kan jag skriva ner att jag har bra saker att se fram emot både fredag och lördag.
Ikväll ska jag även iväg och genomföra ett Step-pass tillsammans med Sandra.
Ska byta om till lite mer work-out-vänliga kläder och ta mig något att äta innan dess bara, så let's make it happen!
Ciao

LEAVING ON A MAYDAY

Jobbet igår gick jättebra, bortsett från att jag håller på att bli sjuk! Skitkul liksom. Chefen plus mina kollegor(OJ hur vuxet lät inte det?!) tvingade mig att sluta servera och gå ut och sätta mig för att få frisk luft. Var där till 23 men får endast betalt fram till 21. Dock bättre än inget alls!
Idag har jag kört bil, vilket gick mycket mycket bättre än det gjort tidigare gånger.
Har låst mig lite på Anna Ternheims album "Leaving on a mayday".
Dags för te, och sova tidigt ikväll?
Hugs

BUTTERFLIES

What have i done to fall so hard, for you?

GLÖGG

Fy vad det är gott med glögg! Mamma har köpt hem Blossa Apelsin(iuh tänkte jag, men. ja. HUR GOTT SOM HELST) Och nu sitter vi och smuttar lite lätt på detta med en kanelstång i! Ska nog faktiskt värma på lite till snart, eller vanlig glögg? Åh. Julkänslor.

AKTIV

Ett jäkla bloggande idag, men det blir så om man sitter sysslolös en fredag(skrev jag just sysslolös en FREDAG?).
Har nu bäddat ner mig i soffan med te och bok, "När ödets stjärnor faller", och ska sitta här tills något roligare dyker upp.
Imorgon ska jag som sagt jobba, kanske gör bra i att vila upp mig? Blir sent.
Puss

NEW


1. Diadem från Åhlens
2. Leggings från MQ + basictröja från h&m.

FAVORITDAG

Fredag. Dom är så bra. Kommer upp i tid, har nästan inga lektioner, träffar ändå vännerna i skolan, slutar tidigt, och sen är det helg. Känslan när man går ut ur skolan en fredag är så himla nice! Hakade på Ingels och Henke till kupolen idag (slutade faktiskt 11!!!) och inhandlade jobb-tröja, samt diadem och strumpbyxor, även dem till jobbet. Hittade också ett par snygga leggings, kan slänga in bild på dessa plagg senare!
Planerna för kvällen är än så länge suddiga, men imorgon är det hard work work som gäller. Börjar halv 3 och jobbar till midnatt, cirka. Tror det var ett 50års-kalas. Blir nice att samla på sig lite extra money.
Nu ska jag faktiskt sätta mig vid tv'n en stund med teeeeeee och njuta av att det är helg.
Hugs

SLUMDOG MILLIONAIRE

Sista två lektionerna idag satt jag och Ell och suktade efter en fet Chai Latte. Detta resulterade i att vi efter skolan traskade iväg mot Wayne's och parkerade våra rumpor i deras fotöljer. Fick en kort stund även sällis av Martina. Köpte en halsduk (vilket jag tänkt göra hur länge som helst, men blir det av? Svar nej.) och hoppade sedan på 602'an som tog mig hem.
Imorgon börjar vi halv 9 på Maxim där vi ska se film. Slumdog Millionaire! Har precis läst boken, vilken faktiskt var en höjdare. Hur filmen är återstår att se.
Något mer som inträffar imorgon är att min kära vän Sandra fyller 17 år! (Vet att du väntar på att jag ska skriva: TVÅ DAGAR SANDRA, TVÅ DAGAR. Men det tänker jag inte göra, för du har fått höra det flera gånger redan. puss)
Nu ska jag faktiskt ta och bädda ner mig i sängen och tända lite mysiga ljus och sedan börja läsa boken jag fick av Jane och Josefine igår.
Big hug

TACKTACKTACK

Tusen tack till alla som grattat mig idag!
Fick också ett världsbra avslut på dagen tillsammans med Sandra, Josefine och Jane. Snygga presenter, fina ord och massor med updates och tillbakablickar, ni är underbara. Som tidigade nämnt, jag är så glad att ni finns.
Vad morgondagen har att erbjuda vet jag inte än, mer än att den börjar med en sovmorgon som följs upp av en idrottslektion. Lär streckläsa engelskaboken också för att bli klar med den i veckan.
Vet inte vad jag mer har att säga, men sammanfattar dagen som Mycket bra.
Dags att dejta John Blund.
E


SEVENTEEN

365 dagar kvar till 18.
Grattis till mig!

SO FUCKING PROUD

Jag har världens bästa vänner.
Ni ställer alltid upp.
Ni kommer alltid med världens bästa svar på allt.
Ni får mig att skratta när jag är på världens sämsta humör.
Ni får mig i balans.
Ni betyder massor.

Det är när såna här hemska saker inträffar som man märker att allt är så himla skört. Vi måste visa att vi verkligen bryr oss om varandra, för sånt här ska inte få inträffa. Aldrig. Ni är en del i mitt liv som inte går att ersätta med någonting. Skulle den delen försvinna skulle jag få ett stort hål inom mig, som inte skulle gå att läka. Vi måste ta hand om varandra. Ni vet precis vilka ni är. Ni är mina favoriter, och ni betyder mycket.


SATURDAY

Ska få i mig lite frukost och sedan ringa och väcka sovsandra. Beger mig sedan mot Kupolen för inköp av presenter. En till syrran som blir hela 6 år! Och så är det ju farsdag imorgon. Någon som har några idéer? I don't.
Have a great saturday!
E

FREDAGSMYS

Hade labb sista lektionen idag. Vi grillade järn och svavelpulver och det luktade. ja. inte gott.
Tog bussen till falun senare för att träffa Jane och updatera nutiden. Tog sällis av henne och Emma på bussen tillbaka till Borlänge några timmar senare, då de skulle på firmafest och jag hem till Domnarvet för fredagsmys med Sandra. Hann på vägen också hämta ut biljetterna till 21a!
Vi har kikat på idol, och tack gode gud att Rabih äntligen åkte! Reza är helt klart en favorit, och Erik är inte så pjåkig han heller.
Nu är det dags för mig att plocka undan lite och sedan gå till sängs.
Ellen har också haft en amazing night ikväll på Annexet i Stockholm. Inte alls avis! Hoppas ni har en fin kväll!
Big hug

MONDAY, TUESDAY, WEDNESDAY AND THURSDAY, FRIDAY, SATURDAY, SATURDAY AND SUNDAY

Har precis skrivit klart uppgiften om kalla kriget vi har till imorgon. Ska nu bara läsa texten om Vietnamkriget och sedan är jag klar med veckans plugg, hur skönt är inte det?
Imorgon ska jag träffa världens bästa Jane för fika och en rejäl update, då det var ALLT för längesedan vi sågs sist. Annars inga planer för fredagen än så länge, vi får helt enkelt se var den slutar!
Idag kom Boränges första snö också! En hel del tillochmed, och vissa tycker det är bättre än vad andra tycker det är. Jag har nog delade meningar. Just nu är det urmysigt med snö, men redan imorgon ska det tydligen bli plusgrader, så det kommer med andra ord snabbt att övergå till slask = no fun at all.
Överlever helgen ändå, det är jag helt övertygad om :-)
Nu är det dags att läsa på om Vietnamkriget.
Fet kram

Ska det vara snö så ska det. Till knäna eller ingenting alls!
Saknar min pluppis också...

TICKETS

Har idag bokat biljetter till New Moon, den 21'a! Jag och 10 brudar kommer då entra Borlänges biograf. Faktiskt ganska excited! Nu ska jag äta lite kvällsfika med mams, och plugga till spanskaprovet jag väntas klara av imorgon! Aj.
E

Min bebis

SAVE YOU

Take a breath, I pull myself together
Just another step, until i reach the door
You'll never know the way it tears me up inside to see you
I wish that I could tell you something
To take it all away

Rykten säger att snön är påväg. Får hoppas att dessa stämmer, då det varit snö på min födelsedag sedan jag var liten! Ingen riktig födelsedag utan snö. Årets mest mysiga årstid är på ingång, looking forward to it!
E

Fjärilar


ZERO INSPIRATION

Yep är precis som det låter. Noll inspiration. Var och fikade en lång stund med Ell idag, samtalsämnen som aldrig tar slut, plus en massa skratt och en massa allvar. Just nu känns det som att allt bara är en massa skratt och en massa allvar. Inget mellanting liksom. Men jag trivs ändå med det. Känns ganska bra allting just nu faktiskt.
Citat av mamsen: Det var längesedan jag såg dig SÅ glad!
Nu ska jag dricka ur min kopp te och plocka undan lite på mitt rum. Imorgon är det DDD på skolan, det vill säga Don't Drink and Drive. Föreläsningar och sånt. Börjar alltså 9.00 istället för min ordinarie sovmorgon till 10.15...
But so what?
Har också en massa idéer om vad jag ska göra för gymnasieprojekt! Spännandeeee.
E

UNDANTAG?

Jag brukar verkligen inte låta folk sänka mig. Du lyckas dock jävligt bra. Är detta ett undantag, eller påväg att bli en vana?

ÅH ÅH ÅH GLÖMDE NÄSTAN

NU ÄR DET FÖRSTA NOVEMBER! BARA DAGAR KVAR TILL MY B-DAY!
Det här är från my sweet sixteen-day förra året. Världens godaste ROSA tårta made by Ellen, Martina och Cecilia.

JAG VET ATT JAG ÄR SÄMST PÅ BILDER

Totally sämst. Bättre updates kommer så småningom! Ska försöka få tag på lite bilder från gårdagen bland annat.
Har i alla fall haft en braaaa lov, gjort allt och ingenting, men framförallt umgåtts med både familj och vänner. Precis haft besök av Ellen, långa viktiga samtal och skratt så tårarna hälsat på. Jag behövde det där! Gårdagen var jätterolig och tackar alla som medverkade, är det halloween så är det. Right?!
Klockan är 00.47 och jag sitter och diskuterar framtiden med Ellen. Tror jag ska återgå till det nu, sen sussa! Imorgon ska jag upp och städa och plugga. Det är söndag och skolan kör igång igen på måndag. Vet inte om jag är mentalt förberedd på det? Får peppa tillsammans med min plugg/fika-kompis imorgon.
Puss

RSS 2.0