Envisa snö...

Möttes av ett vitt virrvarr utanför fönstret imorse... snö. Igen. Orkar inte hallåååå vill bara ha vår nu. Känns i och för sig ganska bra då att jag var och checkade priset vi har kvar att betala idag på studentresan tillsammans med Johanna och Lina, så det var ju bra. Och ännu bättre att det var mindre än vi trott! Så nu känns inte det så avlägset faktiskt. Skönt.
Dagens to-do är följande:
Plugga filosofi och lära mig saker om en massa filosofer tills imorgon
Skriva en uppsats om Östersjön
Skriva ett faktablad om Haparanda(?!)
Läsa igenom ett kompendium om tortyr inför muntlig examination på fredag

Ska nog fixa lite kaffe och sätta igång!
Hejdå kompisar



Effektivt

Har förflyttat mig från köksbordet till hit istället, bekvämt och nära till polkagrisarna... hihi.
Får saker gjorda vilket känns BRA och ska plugga gärnet fram tills klockan 8 tror jag. Eller 9. Aja i alla fall, håller ni inte med om att det känns lite lättare att plugga om man sitter på ett ställe som känns mysigt och bra? Trivs i mitt hus, och i den fina stolen som mamma nyss bytt klädsel på! (den vita och svarta)

Isen på sjön håller förresten på att smälta nu så snart har vi öppet vatten utanför fönstret igen! Detta är vårkänslor, då isen är bottenfrusen här och det brukar ta tid för den att smälta!
Wihi! Dags att återgå till mitt effektiva pluggande.

Idag är det torsdag och imorgon fredag och helg!!

Spenderar idag lite tid tillsammans med kaffekoppen och religionsboken. Buddhismprov imorgon!
Efter provet ska jag fika med Ellsan och Lina och smida lite planer inför en kommande framtid, både snar och en aning långsiktig. Najs. Senare på kvällen ska jag umgås med Sandra och det ska bli mycket trevligt då det var väldigt längesen, får se om vi kanske får med oss Natalie också! Kulikuligt.

Nu ska jag fortsätta spendera tid med religionsboken efter min andra kopp kaffe.
Hejdå torsdagsfirare

Inspirerad

Besökt Uppsala universitet idag och ena stunden ville jag bara börja plugga där på en gång och bo i en korridor och hänga på nationer hela dagarna och kvällarna. Men andra stunden kände jag att jag inte vet vad jag vill. Vill jag bo och dela kök och badrum med 7 andra? Pallar jag det?! Vill jag ha plugget hängandes över mig på en gång efter jag tagit min efterlängtade student? på sätt och vis, men NJAAA. Har ju planerat att se världen med en fin vän och det är vad jag känner mig MEST taggad på just nu. När man snackar efter-student-tid alltså. Men sen. Då vill jag nog befinna mig i en korridor eller andrahandslägenhet eller i ett rum som någon fin person hyr ut till en fattig student, då vill jag nog lägga min energi på en utbildning och massa plugg igen. Då vill jag nog försöka skaffa mig en framtidsplan på riktigt. En plan som innefattar en lite större del av livet än bara en höst och en vår. Men det är ganska skönt att bara planera in en höst och en vår också, att inte behöva planera in hela livet på en gång, vem skulle klara av det liksom? Nej, det gör man nog inte.
Herre min gud vilket yrt inlägg detta blev, jag har inte riktigt koll på vad jag skriver tror jag.
Imorgon i alla fall så ska jag i alla fall försöka pigga upp en liten sjuk pojkvän med någon fin överraskning, sånt är väl alltid uppskattat? Jag uppskattar alltid sånt i alla fall!
Hoppas det blir sol imorgon också för när vi kom fram till Uppsala idag så försvann den, och kom fram igen när vi skulle sätta oss på bussen hem. Dåligt solen.
Ska lyssna på lite Håkan nu och läsa om buddhismen, sen ska jag sova. Soooova. För jag gick upp halv 6 imorse och kom hem halv sju på kvällen. Krävande dag. Sen låg jag och min familj uppochner på stolar och hade sjukaste humorn i hela knäppa världen, vad har hänt med oss? Jag skulle slänga en gissning på att det har varit TIO PLUSGRADER några dagar i rad och det är ju hur bra som helst, och sol!
Sen gissade jag rätt också, på vilket klockslag vi skulle rulla in på maserhallens parkering hemma i Borlänge. Jag vann en klubba, får se om jag någonsin kommer få äta den...

Jaaajajaja, YRT inlägg.
Hejdå kompisar

Hej

Inte skrivit på ett tag för att det hänt lite mycket och jobbiga saker i mitt liv. Brukar vilja skriva av mig under just sådana perioder men något som detta har jag aldrig varit med om tidigare. Sen har jag ju faktiskt inte en aning om vilka personer det är som läser det jag skriver här, vilket ger mig ytterligare en anledning att inte skriva ner för personliga saker här... Borde kanske skaffa mig en blogg med lösenord för bara mig? Det tål att tänkas på.
Det är i alla fall lördag idag, solen skiner och jag har fått rapporter om att det är varmt(alltså över nollan) ute också. Fint på ytan, men fortfarande deppigt här inne. Borde följa min fina pojkväns råd och koka mig en kopp kaffe och sedan placera rumpan ute i solen längsmed husväggen där det är vindstilla. Läsa en bok kanske. Samla tankarna och inse att allt sker av en mening, och att det finns saker vi aldrig kan komma ifrån. Och ägna några tankar åt mina underbart fina vänner som finns nära oavsett hur långt bort från varandra vi befinner oss. Vänskap är lycka.
Ja, det ska jag göra.

Ta hand om er, ta hand om varandra.

FÖRRESTEN

Vaaaaaaaaaaaaad är grejen med att det faktiskt är MARS IDAG??!!?!?! Våren is on it's waaaaaayyyy
får fetaste vårkänslorna nu ju


Fint väder och studier

Det har varit fint väder hela dagen. Jag har spenderat dagen inomhus med projektrapporten och mycket kaffe. Det har känts oerhört jobbigt att ha suttit inne med näsan ut mot sjön, strålande sol och värmande plusgrader. Men det har ju faktiskt gett resultat. Är nästan färdig och det känns väldigt lättande, och ska strax ringa och beställa lite kvällsmat från Tzatziki, ääääääär jag värd det eller är jag värd det? GOTT. Det finns nog ingen mat som jag verkligen älskar så mycket som grekisk mat. Kanske är därför som Grekland är favorit-resemålet också? Probably! Love greek food.

Nu kurrar min mage något så otroligt mycket så måste nog lyfta luren och slå numret till Tzzzz!

Imorgon fyller också en väldigt fin vän till mig hela nitton år, och jag hoppas på att kunna följa med ut och fira henne imorgonkväll. Dock har mamma tydligen bokat in någon grej hemma hos oss imorgon, hudvårdsvisning? Ingen aning om vad det var för något eller hur länge det ska hålla på, men hoppas intensivt att jag ska hinna dansa lite med fina vänner och ett födelsedagsbarn! (Så länge kan det väl inte hålla på?)

Dags att duka lite, mamma är snart påväg hem med kycklingsouvlaki och TZATZIKI till mig!!!
Wuhu, puss på er mina vänner!

RSS 2.0