DUTTI

Jaaaag har tagit körkort idag!!!
WHAIHWAAAIIII

Hjärtat

Hej hej hej. Jag har världens finaste och bästaste pojkvän. Jag är fortfarande hög på gårdagen. Jag kan nog inte riktigt förklara med ord hur fin kvällen var och hur underbar min Andreas är. Jag tänkte låta bilderna tala, men det är något trassel med internet här ute i buschen just nu så det tar hundra år att ladda upp bilder, så tills vidare får ni nöja er med en titt på vad som mötte mig när jag kom hem till min fina igår kväll. Mousserande vin med jordgubbe och minicrostader med ädeloströra och vindruva. Fick avnjuta detta samtidigt som maten tillagades. Och vilken middag. Åh. Min fina fina älskling.


Jag älskar dig Andreas

Nyfiken i en strut

Lång sovmorgon, lång dusch, långt chillande, och klockan är bara kvart i tre! Ikväll väntas firande av mig hemma hos min fina A och jag har ingen aning om hur planerna ser ut. Allt är top-secret... Fördriver tiden med julmust, marabou och en film!


PÖSS

Tjingelingpling hej

Är verkligen blogg min grej? Haha jag är såå himla sämst på det här med uppdateringar och sånt. Ännu sämre när det gäller bilder. Ni får ha överseende med det mina vänner.

Jag har iallafall haft en späckad dag. Körlektion på morgonen, två lektioner på skolan, lunch med pappa och Fanny, städa kontorslokalerna på pappas jobb, enorm storhandling med mamma och Fanny, storstädning av huset, tvätta och hejsan nu kan jag äntligen slå ner rumpan i soffan och slappna av lite. Klockanhalv 10 på kvällen. 

Verkligheten har i alla fall hunnit ikapp efter min första lilla tid som artonåring och galej och relaxande och inget plugg. Jag har massvis med saker som ska göras den här veckan och nästa vecka, och egentligen förra veckan. Hemtenta på psykologin, fördjupningsuppgift på religionen, engelskaprov, inlämningsuppgift på samhällskunskapen, inlämningsuppgift på internationella relationer. Bla bla blaaaaa vad mycket det är.

Sen har jag ju en pojkvän som tar väldigt bra hand om mig också, och på lördag händer någonting som jag inte har en aning om vad det är... Han är så lurig och hemlig. Det enda jag vet är att det är ett litet firande av mig efterfsom jag fyllt år. Sen vet jag en sak till i och för sig, och det är att jag älskar den där killen så himla mycket.
Så. Himla. Mycket.

Hejdå

Ladiesnight

Har för cirkus en timme sedan blivit ensam i huset efter en mycket trevlig kväll med några tjejor, sparkling wine, mat och åh så fina presenter! Är faktiskt helt slut då jag varit på max-hastighet sedan jag kom hem vid 3, tills typ nyss. Det är lite mer ansträngande än man tror att vara värdinna, egentligen. Men kul! Tack tjejer för en supertrevlig fredagkväll!
Nu är det i alla fall bara dags att ladda om för lördagen. Förfest med många härliga och sedan avgång mot Falu stad och Etage. Min premiär! Ser fram emot detta mycket.
Nu håller mina ögon på att ramla ihop så jag ska nog plocka ur mina lincer och krypa ner i sängen.
Och JA, mina fina skaldjurspajer blev jättegoda!! Hihi.
Godnatt

PAJ


två av fyra är klaaara

Förberedelser

Känner mig så himla duktig nu ska ni veta! Jag står nämligen och bakar paj. TVÅ paj. Fast var ju egentligen meningen att alla fyra skulle bakas ikväll, men jag får slänga ihop de restrerande två imorgon eftermiddag...
Har just ställt ut bottnarna på lite kylning utanför altandörren.
Nu ska jag fixa musslor och lax och räkor.

Dutti

Och min vän Räkan

Nu blev jag orolig för att mina fina pajbottnar ska bli uppätna av något sunnanö-djur, så nu ska detta lilla projekt slutföras!
Hejdå, från Emmy och Räkan


Sista inlägget som barn

Om två timmar och tjugo minuter är det den dagen jag räknat ner till for a long fucking time. Jag fyller arton. ÄNTELIGEN. Året mellan sjutton och arton måste vara det året som är längst alltså. Fy. Men nu är det officially over!

INATT KLOCKAN TOLV BLIR JAG ARTON, VUXEN, MYNDIG WEEEEEY
Nu ska jag sova bredvid världens finaste och vakna upp av sång och frukost på sängen.
Hejdå!


Utanför fönstret


Energyboost

Solig fredag

Helt vindstilla och vattnet är som en enda stor spegel utanför fönstret, hur vackert?! Solen skiner och jag blir snart galen av att sitta inne hela morgonen. Vill ut! Ska snart till minneslunden och hälsa på lilla Maja och tända lite ljus, sen beger vi oss mot stan, jag och Lisen ska gå på Framtidsmuséet!
Kvällen kommer att spenderas i Djurmo med min fina, och de nya familjemedlemmarna! Lilla Anders har fått småfiskar!
Nu är det dags för lite kaffe.
Hejdooo

ELVA

11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 elva månader

PUSS ÄLSKLING

Min kärlek


Puss

RSS 2.0