Hostar

Efter fyra dagar hemma var hälsogudarna lite på min sida och jag körde iväg till en mer eller mindre händelserik fredag i skolan. Tog sedan lov och uträttade lite ärenden innan jag i min lilla röda micro sladdade iväg till en sjuk pojkvän. Det var mysigt.
Idag fyller han syster år så dagen inleddes med kalas och massa gott, YUM! Grabbarna i familjen begav sig mot Leksand för utematch mot Mora och jag rullade mot min pappafamilj, här blir det en lugn fredag med god mat och lite vin. Fint!
Hittade förresten just min lillebror sovandes i en av fåtöljerna i vardagsrummet...

Trött kille!
Hoppas att alla får en bra fredagkväll, ute och dansar eller hemma och myser!
Hejdå kompisar!

hallå?!

Vad, VAD, har jag gjort för att förtjäna detta?!??! Har legat totaldäckad heeeela den här veckan. Närmare 40 graders feber, sprängande huvudvärk, ont i kroppen och en helveteshosta, VA?!

Åååååå, det här är iiiinte roligt. Har missat fyra dagar från skolan, har inte kunnat plugga för att jag knappt har kunnat sätta mig upp över huvudtaget, än mindre gå. Tur att jag är lite piggare idag, och tur att min mamma är snäll och hämtar mina saker i skolan. Vilket lugnt och skönt lov jag kommer få :-) Jag som hade en suuuperbra lista jag skulle följa varje dag för att hinna med att jag behövde få gjort. Vad hände med den planeringen liksom? Kan man inte få en förvarning typ en vecka innan man blir såhär sjuk?
Nej fy fan. Förlåt för ett sjukt inlägg med massa svordomar och icke-intressant innehåll, nu ska jag försöka få i mig något att äta och därmed även hoppas på att få tillbaka lite av den energi jag hade innan jag blev sjuk.
Hejdå fina ni.

BRA KVÄLL

Ååååh jag hade en sån bra kväll igår på KLIN med massa fina vänner.
Kvällen började hemma hos Martina med fina satc-tjejerna och vi gjorde en så himla god egen sushi! Dock väääldigt mättande och jag fick inte i mig så mycket som jag ville :-( Lite senare dök fler vänner upp och bidrog till en jättetrevlig förfest! Heheheee.
Efter en jäkla snabb bussresa satt vi inne på klin och något senare befann vi oss på dansgolvet. Där stannade vi hela kvällen! TACK alla fina vänner för en superkväll!
Senare mötte jag upp Andreas som kom hem från Falun och fick sällis hem. Det är mysigast i världen. Han är mysigast i världen.  

Hade tänkt lägga upp alla tjusiga bilder på facebook men mitt internet fungerar jättedåligt när det kommer till att ladda upp bilder... Så vi får väl se hur det blir med den saken.

Testade nu att ladda upp bilderna här också men det gick inte det heller. Vad är felet med min dator?!
Ååååh
Hejdå


En torsdag

Har försökt säkert fyra gånger att få in bilderna från Sälen här i bloggen, men helt utan resultat. Av någon jäkla anledning så slutar internet att fungera så fort jag ska ladda upp bilder i bloggen. Någon som fattar varför? Blir matt. Idag är det i alla fall torsdag och det är den tionde februari och Jane fyller nitton år idag. Jag skulle har varit där på tårta om typ 1½ timme men sam-elev som jag är har jag en hög med studier som bara ligger där och väntar på mig. Ska förbereda en powerpoint-redovisning som jag och Ellsan ska ha imorgon, och så ska jag skriva en uppsats inom ämnet psykopatologi... jaaaaaa. vad roligt. Sen börjar det dra ihop sig gällande projektarbetet också. Nej, jag tänker fan inte börja fundera på allt jag har att göra nu. En sak i taget. Ja.

Har varit duktig idag också och skottat hela uppfarten(jävla grus). Tänkte dock inte på att snön fortfarande vräkte ner, och att den ska göra det hela kvällen. Så nu är min så fint uppskottade uppfart inte lika skottad längre. Den ser i princip ut som den gjorde när jag kom hem. Braaaa. Orkar inte mer vinter nu. VILL HA VÅR OCH VARMT OCH SOL OCH ALLT SÅNT.

Jaja. Nu lär jag ta tag i den här eftermiddagen.
Next up: Kaffe och psykopatologi

Ha det bra kompisar!

Snöigt, blåsigt, trevligt


Vi summerar dag ett med denna bild. vädret var sådär, men ändå skönt att åka i. dock förjävla kallt högst uppe på fjällä! Kvällen bjuder på stugmys, och lägger upp fler bilder vid ett senare tillfälle.
Hejdåå

FJÄLLENA

Anlände igår kväll till Sälen, och nu är vi på g ut i backarna! Next up: TROLLSKOGEN

Hejdååå vänner


Februari

Idag har det varit en bra dag. Fick vakna bredvid mitt hjärtegull, umgås med massa fina vänner i skolan, har tränat och lyssnat på baotahög musik i bilen påväg hem. Sen fick jag en liten grej idag också som får en att inse att det faktiskt inte är såå himla mycket kvar nu. Det är inte såå himla långt. Och man blir såå himla pepp. Vi fick våra studentmössor levererade till skolan idag. WHAAA. KOLLA VAD FIN DÅ!
 
Känns knäppt att det faktiskt är MITT namn som står där, och att det är min studentmössa. Den är liksom kvittot på att jag faktiskt tar studenten i vår. Om cirka 128 dagar... Hjälp!

Jaaa ja ja back to earth! Imorgon pyser jag iväg till Sälen över helgen för att åka en himla massa skidor och ha en himla massa trevligt. Ser fram emot detta mycket.
Nu är det i alla fall tid för en smörgås och sedan en dusch, blir nog tidig kväll ikväll.
Hejdåååå alla blivande studenter och alla som får vänta ett eller flera år och alla som redan tagit studenten!!

RSS 2.0