LIFE IS NOT A LOTTERY

Min vän Ellen berättade något som hennes mamma sa till henne för någon dag sedan.
Ellen har världens finaste pojkvän, hon har underbara vänner som alltid finns där för henne, och hon har en familj som älskar henne. Är hon lyckligt lottad som har allt detta? Nej. Hon förtjänar det! Hon har gjort sig förtjänt av bra vänner, hennes familj ger tillbaka vad de får av henne, och hennes pojkvän älskar henne för den hon är. Det är inget lotteri som säger om du ska bli lycklig eller inte. Det råder man över helt på egen hand. Du har lyckats, Ellen, och ta vara på allt. För du är så värd det. 

Precis såhär är det. Man är inte lyckligt lottad för att man har fina vänner och en bra pojkvän. Det gäller att ge och att få. Att göra sig förtjänt av lyckan. Jag måste ha gjort något väldigt bra, med tanke på att jag lyckats tjäna ihop till ett par oslagbara vänner. Fan, vad stolt jag är!


SÖNDAG OCH BOR NU MER I DOMNARVET

Inte längre så nyinflyttad, dock. Har nu bott här i lite mer än en vecka, och det känns bra! Trivs bäst med mitt rum, verkligen. Det är som sagt söndag och tankarna börjar fokusera på kommande veckas skolarbeten, det vill säga ett spanska prov och ett prov i företagsekonomi. Samt plugg på källkritik, evolutionen, engelska och matte.
Imorgon kommer mina kära satc-tjejer hit och vi ska plugga källkritik, och äta nybakat bröd! (I know, jag är dutti!)
Nu ska jag i alla fall lägga ifrån mig datorn och titta på Hål I Väggen och sedan säsongspremiär av Parlamentet!
Hugs

YOU DON'T KNOW

Allt är ganska bra nu. Men det finns sånt som inte är bra nu också. But let's get focused on the good stuff. Tänkte bjuda på lite bilder från klassfesten vi hade i fredags hemma jos Jenny! Enjoy.


thank you guys for a great night!
xoxo
E

TO MUCH

Har för tillfället inget att skriva om. Eller jo, kan skriva att jag är totaly confused right now. Vet dock inte varför, men det händer så mycket nu. Jag hänger helt enkelt inte med.
Kan bjuda på lite bilder från helgen också, Sandra var på besök i Torsång en sväng och jag fick några fina bilder på våran toppenbraiga kamera!


LIKE YOU GUYS

Har haft en jättehärlig kväll med tjejerna. Tackar ödmjukast, även fast ni inte läser det här! Är så glad att jag lärde känna er allihopa. Det har gett mig mycket. Finns såklart några som ligger mig närmare hjärtat än andra, men så är det med allt. Ni betyder fortfarande mycket allihopa, och vill för allt i världen inte förlora er. Never ever! Ska nu krypa ner under täcket och slumra några timmar. Imorgon ska jag tydligen stå i en kiosk under en a-lags match. Wish me luck liksom.
Love

LOVELY FRIENDS

Ikväll ska jag hem till en nära barndomsvän för middag tillsammans med en massa underbara vänner. Anledningen är en sjuttonde födelsedag för väninnan i fråga. Tror att det blir en härlig kväll. Kan det bli annat med de härliga vänner jag har? Skulle inte tro det. 
Nu ska jag leta fram lite kläder till kvällen.
Love

LIFE OF EMMY


NEW ARRIVAL IT IS

Inviger en ny blogg. Blogspot är enformigt och har faktsikt ganska ful design. Kunde ha valt att gå tillbaka till emmyyhedman.blogg.se, men gör jag det? Nej, jobbig adress. Är lifeofemmy så mycket enklare? Kanske inte. Men än så länge är det inte meningen att folk ska läsa den här bloggen. Mer som så att jag behöver skriva av mig på ett ställe där inte alla kan läsa. Ingen känner till adressen och det är på så sätt inte allt för publikt. Det är inte så att jag inte vill att folk ska veta om att jag har en blogg. No problems at all. Bara att jag vill ha något lite för mig själv ett tag. Lifeofemmy, new beginning. Får se när jag tycker att fler kan få ta del av mina ord.
Love

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0