AND WE FINALLY GOT OUR SPORTLOV

Fredag den 26e och jag har haft den bästa dagen på länge. Det har inte hänt något extra kul. Vädret var inte alls himla bra. Vi slutade inte tidigare. Det var inte någon god mat i skolan. Varför var dagen så himla underbart bäst då? Allt är bara så himla underbart bäst just nu. Jag trivs himlans bra med livet helt enkelt :-) YEI.

I was lost in a lonely place
could hardly believe it
Holding on to yesterday
Far, far to long

Now I believe it's ok cause
This time it's real

I lay my love on you
It's all I wanna do
Everytime I breathe
I feel brand new
You open up my heart
Show me all your love, and walk right through
As I lay my love on you

I never knew that love could feel so good
Like a once in a lifetime
You change my world

THAILANDSRESENÄRER

Idag åkte Ellen tillsammans med sin papi och syster till Arlanda för att sedan ta ett flyg till Thailand. Hon blir borta i två veckor. Sen en helg i Gävle på det! Det är nästan tre veckor innan jag får träffa min glada Ellen igen! Jag fick ett litet fint hej-då-stycke i ett litet blogginlägg i hennes blogg. Jag blev jätteglad av det, och jag vill verkligen att hon får en superbra resa! Hon är så värd det.

Sen imorgon, ja då åker Sandra också till Thailand! Hon blir dock borta i EN MÅNAD, för att göra en världsbra grej. Hon ska lära ut engelska i en skola. Hon ska undervisa. Hon ska ge några barn i norra thailand en chans att lära sig, och få en fin framtid. Jag vet hur mycket hon vill det här, och hur länge hon har velat göra det. Jag är så glad att det äntligen blir av, och att hon imorgon faktiskt är påväg! Dessvärre har jag inte hunnit träffa henne idag, vilket betyder att jag inte fick ge henne någon hejdå-kram. Jag fick inte önska henne en trevlig resa. Jag fick inte säga åt henne att njuta av en månad i hennes favoritland. Det känns sämst. Jag hoppas ändå att hon verkligen får en trevlig resa, och att hon njuter av tiden i sitt favoritland, och att hon klarar sig utan min hejdå-kram!
Om du läser det här Sandra: HA VÄRLDENS BÄSTA MÅNAD. Jag kommer sakna dig! Se till att Peter inte blir illröd av solen, och att Carina njuter av att få ta hand om sig själv lite. Men framförallt, se till att du gör varje händelse till en erfarenhet och varje glädjestund till ett minne du sparar! För tusende gången, hoppas ni får en superfin resa. PUSS!



SNÖGUBBE

Har haft friluftsdag idag, och åkt pulka i Plättbacken med många från klassen! Madrasser är så sjukt roliga att åka på, och snöbollskrig är så sjukt roligt att ha, och när man ramlar av pulkan/madrassen/whatever så vill man bara åka och ramla igen. När vi gick därifrån hade jag snö överallt, och folk vi mötte tittade på oss och tänkte nog "vad har dom gjort egentligen?!" eftersom vi såg ut som vi gjorde, men hade varken pulka eller madrass i släptåg... Hm.
Det var i alla fall obeskrivligt härligt att komma hem och dricka varmtvarmt rabarber-te och tänka på sommaren.
Synd att jag inte fick med mig kameran idag! Hade varit kul att se dom bilderna ;-)
Hej då!

GRYM PÅ ATT BAKA SEMLOR EEEY

Ja det är faktiskt sant! Mina semlor blev supergoda! Kanske bjuder på en liten bild på några av dom senare ;-)
Nu är det dags för ett efterlängtat och välbehövligt bad!
See you

DET HÄR TRODDE NI ALDRIG

Jag ska nu ställa mig i köket och baka semlor. He-he-he-he-heeee vad gott det kommer bli! Får bli en liten surprise till my boy när han kommer hit sen. Hihihihi. Men hallååå är det semmeldagen så är det väl semmeldagen? Vad är en semmeldag utan semlor?! Tur att jag ställer upp alltså!
HEJ


SJUK?

Fick en påminnelse igår om att jag är allergiskt mot i princip allt på denna jord, och kunde inte stanna kvar i skolan. Idag har det lagt sig, men satt andra spår. Exempelvis huvudvärk, yrsel och dylikt. Jättekul verkligen. Och imorgon är det friluftsdag. Hade ju sett fram emot curling! Men nej, nej, nej, inställt! Vad ska jag nu göra imorgon? Jo. Promenad till plättbacken. Tur att det finns små delar i min vardag som gör den såå värd att genomföra!
Nu ska jag lyssna på musik som gör mig glad och äta fruktsallad till frukost! Tror jag ska göra varm o'boy också. Ja.
Det gör jag :-) Det får man unna sig om man är hemma och är sjukis!
Puss

Hur gott ser inte detta ut?! Är faktiskt våran julmat vi åt, julen 2008!

WHEN I THINK ABOUT IT, I DON'T SEE WHY YOU CARE

Längtar efter knoppar på träden. Längtar efter att kunna gå ut utan jacka. Längtar efter att få börja använda solglasögon. Längtar efter att slippa frysa. Längtar efter varma sommarkvällar och fika på uteserveringen på p&l-cafét. Längtar efter vita converse och jeansshorts. Längtar efter pizza till lunch en solig dag i Haganäs. Längtar efter ljust ute dygnet runt. Längtar efter att få hoppa i publiken på p&l. Längtar efter att äta frukost utomhus. Längtar efter att ha solen i ögonen sittandes på en cykel, skrattandes med vänner. Längtar efter att göra bomben från båtbryggorna i Torsång. Längtar efter utefester i partytält. Längtar efter regninga sommardagar när man kan höra regnet smattra mot fönstret samtidigt som man äter jordgubbar tillsammans med någon man tycker om. Längtar efter att få vakna av att solen lyser in genom fönstret, och det är varmt där solens trålar träffar trägolvet. Längtar efter att få se solen gå ner bakom träden på Sunnanö. Längtar längtar längtar!

Men hallå. Dags att leva lite i nuet! Ska umgås med Martina och Ellen i veckan, så det så. Ska träffa Sandra innan hon åker till thaiiii och ska göra massa annat kul. YEY jag trivs!

HJÄRTATS DAG ♥

Igår hade jag den bästa Alla hjärtans dags-dagen någonsin. Tack hjärtat!

Från världens finaste

VÄRLDENS FINASTE

Jag har världens finaste pojkvän.

Ikväll är det party! Jane firar sina 18 år tillsammans med Caroline som också precis fyllt 18, och detta i Mellsta. Om cirka en halvtimme får jag hämtning och vi åker mot kvällens event. Ser fram emot detta, och hoppas på en lyckad och trevlig kväll!
Adios

FÅGELKVITTER

Jo, det finns fågelkvitter! Och idag har det varit sol också, hur bra är inte det?! Vårkänslor.
Det här vill jag ha

PIRR I MAGEN

Har haft en lång dag idag, som började så himla bra. Pluggar på spanskan nu och ska strax lära mig en text på engelska som jag ska berätta om imorgon. Sen ska jag försöka plugga lite på naturkunskapsprovet som äger rum på måndag!
Helgen kommer i alla fall bli så himla bra. Jag bara vet det. Fredag blir great. Lördag blir great. Och söndag blir dubbelgreat.
Nu ska jag läsa lite engelska och tänka på hur bra allt är. Och lukta lite på min kudde. Superintressant inlägg det blev nu, va.
Hej då

SÖNDAGEN VAR I ALLA FALL BRA

Fredagsmyset blev inte ett sådant fredagsmys vi hade planerat. Men morfar blev i alla fall glad när vi kom och firade honom på lördagen! Söndagen, och helgen, avslutades hos Andreas, vilket satte guldkant på veckoslutet.
Måndagen har varit full av hål, och morgondagen innehåller endast en lektion plus ett besök på uf-mässa senare. Sen ska jag bjuda min bästa Jane på fika, för på onsdag fyller hon HELA 18 ÅR! Det ska bli sjukt skönt att träffa henne igen, för nu var det bannemig längesen!
Någon mer som det var cirkus HUNDRA år sedan jag träffade är Sandra. Har samtalats om ett möte under den kommande veckan, YES!
Nu ska jag ta mig en dusch och bädda sängen och städa lite tror jag. Sen ska jag sova! Det är sovmorgonsmorgon imorgon som sagt, och endast en lektion. Lite skönt ändå.
Adios


Min bästa morfar fyllde 75 år



OVER AND OUT

Äntligen har jag haft mitt företagsekonomiprov. Äntligen har jag skickat in samhällsuppsatsen. Äntligen har jag opponerat på Ellens uppsats. Äntligen är det fredag!
Hade mysigaste kvällen igår i alla fall. Ska till Torsång ikväll med syrran och spendera kvällen med våran papi. Blir en kväll med back-in-the-days-tema typ. Vi tre. God mat. Hyra film. Fredagsmys(som vi alltid hade när vi var små, varsin liten söt bricka med nyckelpigor på, och godis på våra brickor!). Bara vi tre. Back in the days.
Imorgon fyller morfar 75 år också, då det blir kalas på gagnefsgården! Mysipysi.
Nu ska jag nog äta lite hallon tror jag.
Puss

Jag och min söta syster för ett x antal år sedan! När vi hade fredagsmys på fredagarna

SÅ TYPISKT

Självklart fanns det bara ruccolasallad och tomater hemma. Men lyckades i alla fall göra en Emmy-special, som smakade helt okej. Men hade hellre ätit något som var gott på riktigt. Imorgon ska jag äta något som är gott på riktigt! Tillsammans med en person som jag tycker om på riktigt. Kan ju inte bli annat än en kväll som är, bra på riktigt :-)

Dags att återgå till pluggandet!

FÖRETAGSEKONOMIPROV

Japp. Imorgon är det prov. Jag kan allt allt allt man ska kunna. Och lite till. Japp. Det gör jag. Gör jag?
Blir arg på mig själv med tanke på att jag faktiskt sitter med det här KVÄLLEN INNAN. Hur lyckas jag varje gång? Visst har jag läst på lite tidigare också och kan antagligen mer än jag tror. Men ändå. Alla andra är så ambitiösa, smitta av er lite va?
Nu är det dags för min superlyxiga och jättedelikata onsdagsmiddag. Pirog. Snart börjar jag gråta tror jag. Varför är inte min mami här och lagar godgodgod mat åt mig?!
Bra tur i alla fall att Andreas kommer hit imorgon och att vi ska ha mysiskväll när alla andra går på fetaste gymnasiefesten. Det får mig att bli lite gladare i alla fall. Men, nu började jag tänka på min pirog igen... Lovar att jag ska piffa upp det med världens godaste sallad bara för det!
Ciao

PLUGGA ÄR INTE MIN GREJ

Nej fyfan vad jag måste bli bättre på det här!!! Har dock haft ett pepp-talk med mamma nyss, så borde vara på hugget. Men njeee.
Hejdå

MIN



RSS 2.0