VALBORGSMÄSSOAFTON

Har gått i skolan lite och ätit tårta i ljushallen. Var duktig och tränade efter skolan och nu ska jag snart tvätta mitt hår. Senare ska jag cykla iväg till Mallanbrallan där det väntas grillning och massa härliga människor!
Det blir kubb-spel, fotboll, sing star och förhoppningsvis en supernice kväll!
Första gången som jag inte firar sista april i Torsång faktiskt. Förra året var vi där och grillade och hade jättetrevligt! I år ska det också bli trevligt:-) Bilder från förra året!

Ha en bra valborg!

HELGEN

Fredagkvällen var för min del relativt lugn, då den till en början innehöll en thaimiddag med en mamma och två systrar, lite gott småplock och Lejonkungen. Senare tog jag cykeln och trampade upp för mördarbacken (överdriver inte) hem till Malin där det var ståhej och glada människor.
Fick så småningom med mig en yr pojkvän hem och slumrade sött i min världens skönaste säng. 
Lördagen innehöll this: Köra bilbilbil till sunnanö. Grilla lunch. Umgås med två små småsystrar. Umgås med gamla familjevänner. Köra mer bilbilbil till Djurmo. Motorstopp på riksväg 70. Åka bilbilbil till ett av de finaste platserna jag varit på. Alten. Firade en nybliven pensionär/födelsedagsbarn och fick sanslöst god grillad lax! Jag och min fiskefantast till pojkvän rodde ut på sjön och jag fick kasta lite metspö... hihi. Satt uppe till sent och skrattade jättemycket. 
Imorse fick vi god frukost och begav oss tillbaka till Djurmo. Jag fick ingen hämtning så jag är fast här... stackars mig. NOT! 
Nu ska jag mysa massor innan jag somnar.
Hejdå  


HELG

Börjar helgen med en liten tur till djurmo och ska strax bege mig mot borlänge igen. Ikväll ska jag mysa med en mamma och två systrar.
Puss


BOCKA AV

Små samtal med kära människor hjälper.

Kan nu bocka av engeska bokrecensionen från min to-do-list. Ska skriva klart spanskan innan jag går till sängs ikväll, och även städa litegranna.
Hejdå

Är lite kär också!
Ska köpa mig en Yorkshireterrier så småningom. Punkt!

JAG FÅR LIKSOM INGEN ORDNING

Allt i min hjärna snurrar bara omkring i ett oorganiserat virrvarr och ingenting verkar logiskt längre. Allt som jag tidigare känner att jag haft en någorlunda kontroll över har dragits in i min hjärnas virrvarr och jag har helt tappat kontrollen.
Människor som jag kännt att jag vet var dom finns har också dragits in i detta virrvarr och jag börjar bli osäker igen. Däremot finns det någon form av spärr som inte släpper in vem som hellst i mitt virrvarr, och det är min trygghet att dessa personer stannar där utanför och hjälper mig att komma på fötter igen.
Idag går det största tacket till Andreas.
Tusen tack finaste du.

VÄDRET ÄR SÅ BRA

Solen skiner och man använder solglasögon hela tiden utomhus. Det är varmt också! Och eftersom skolan har dragit igång igen så är det massor att göra också. Och Ellen och Malin är i tyskland nu!
Just nu vill jag bara grilla och sitta utomhus när solen går ner tillsammans med vänner och ha en riktig sommarkväll.
Eftersom det inte är riktiga sommarkvällar än, tänkte jag bjuda på lite bilder från skåneresan! 
Enjoy

Baotagod macka som jag fikade på en solig dag i Lund.

Fint att vakna till!

Vrålhungrig tjej i Malmö

Vi cyklade slalom mellan alla studenter som såg ut...

...så här, bland annat!

Vi gick på bio också och fick finfina 3D-glasögon.

Allt som allt en superbra resa! Nu är det time for some english och ett försök till att kurera min envisa huvudvärk!
Puss

SKÅNE

Precis som det låter så är jag just nu i Skåne, i min favoritstad Lund! Åkte buss hit (det värsta jag någonsin gjort och jag gör inte om det) och det tog 12 jäkla timmar, haha. Idag har i alla fall jag och Fanny varit i Malmö för lite shopping och lunch på shoppingcentret Entré. Nu är det snart dags för supergod middag och senare ska jag på bio med Fanny och mormor för att se Avatar (tredje gången för mig, haha! Men den här gången ska vi se den i 3D, hihi)
Vädret är underbart och det är faktiskt mycket skönt att komma iväg från Borlänge en liten stund.
Nu ska vi äta!
Sen ska jag ha en fortsatt bra helg.
Puss
Saknar min älskling

PLANS FOR TODAY

Lunch med Sandra, köpa nödvändiga saker till imorgon, fika med Josefine, träna, möta upp my boy, hem och städa/packapackapacka, ha myskväll!

Imorgon tidigt tidigt sätter jag mig på en buss som ska ta mig till mitt favoritställe i Sverige. Jag ska till Skåne. Jag ska till Skåne med min bästaste syster och vi ska ha det jäkligt bra. Bara vi!
Nu måste jag strax rusa!
Ha en great dag!
Puss

En av skåneresorna sommaren 09!

LIVE, DREAM, LOVE

Live beautifully
Dream passionately
Love completely

VÅRVÄRME

Vädret idag. Va? Bra? BÄST. Solen brännde nästan mot ryggen när jag stod vid busshållplatsen. Solglasögonen fyllde sin funktion på riktigt första gången i år. Jag log hela tiden när jag var ute. Och sen hade jag topp-sällskap också. Hela jag känner mig så himla glad idag!
Micke är i borlänge också och har faktiskt med sig en film till mig och syrran. New moon. !!!. Om inget annat dyker upp ikväll ska jag nog sitta inne och titta på den idag... hihi! What?! tänker säkert ni, det är ju påskafton? Men helt ärligt, så firar inte vi påsk. Inte som de flesta andra kanske gör. Den här dagen är nog inte mer speciell än att vi äter något vi kallar för påskmiddag och kanske ägg till frukost(vilket vi gjorde idag, och SCONES) men annars firar vi inte den här högtiden så vidare värst mycket alls faktiskt.
Hoppas ni som firar får en trevlig påsk i alla fall! Nu ska jag dricka vatten.
Hejdå

RSS 2.0