ÄNGLAR OCH DEMONER + TWILIGHT

Mamma drog med mig till stan igår kväll. En sväng förbi Hemmakväll för att hyra lite filmer, samt köpa middag på American Take Away. Fullträff.
Vi tittade på Änglar och Demoner igår, mycket bra film må jag säga! Vi hyrde även en film mamma ville se, som ligger snällt på vardagsrumsbordet och väntar på henne. Dock ingen film jag tror skulle passa mig. Vi köpte även Twilight, eftersom man aldrig kan se den för många gånger. Sett den en gång idag redan, innan syrran vaknade. Nu ser vi den igen. That's so us.
Har för tillfället ingen aning om vad dagen har att erbjuda, så det slutar antagligen med att jag pluggar eller något. Har faktiskt inte tagit mig tid till det än, sämst som jag är. Hade behövt plugga lite varje dag, med tanke på vad som väntar efter lovet.
Imorgon är det Halloweenfest i alla fall. Let's hope for a good night.
Ska nu rikta min uppmärksamhet mot Edward och Bella!
E


CHOKLADBEGÄR

Min mamma vet precis när hon ska ringa och hon vet precis vad jag vill höra. Efter idag är jag mer än väl värd en bit choklad. Jag vågade faktiskt.
Nu ska jag titta på senaste avsnittet av True Blood. Nästa går ikväll klockan 22 på svt!
Puss

I MADE IT

Nyss hemkommen från sjukhuset. Vaccinet är taget och jag är rädd. Även fast det är klart är jag så sjukt rädd. Vad fan skulle svinsjukan hit och göra över huvudtaget? Väldigt tacksam över mina kära vänner som stöttar och finns där. (jag är säkert världens största mes som är rädd för det här med sprutor och sånt, but so what? låt mig vara en mes). Min arm gör ont och läkaren sa att jag förmodligen skulle få feber ikväll, vilket ju känns jättekul. Bara jag blir bättre till fredagens event!
Kvällen kommer med andra ord att spenderas i soffan.
Dags för lunch!
E

THE FEAR YOU WON'T FALL

Idag är det världens finaste himmel utanför vardagsrumsfönstret(även fast det är massa mörka moln), för solen gör himlen och molnen gula och lite lila. De löv som sitter kvar på träden blir guld och solen tränger igenom sådär lagomt höstigt.
Har lunchat med min kära vän Sandra idag som "sliter" på Big Travel om dagarna. Imorgon kör hon sista dagen för att sedan dra iväg på kryssning. Också sugen på kryssning.

Bryan Adams - Heaven. Mmmm.
Next: Grönt te, Herbal Infusions.
E

JUST LIKE US

Hade en toppenkväll igår tillsammans med Ellen och Martina. Vi tillbringade kvällen i Torsång och pustade ut efter första fjärdedelen av vårat andra gymnasieår. Om en halv termin till har vi gått halva gymnasiet, och vi har bara ett och ett halvt år kvar. Insane.
Det är söndag och till en början trodde jag att detta skulle bli en sån där typisk söndag med mungiporna i knähöjd och ingen ork till någonting. Ingels räddade min kväll och hon är i detta nu påväg hem hit. Jag har bakat gott och medan vi mumsar på detta ska vi se om det är något bra på tv ikväll.
Nu är det förresten 16 dagar till my b-day! Älskar att jag fortfarande räknar ner till 17 då mina vänner börjat nedräkningen till 18...
Nu piper klockan och my chocolate-cake är klar! Yummie
E

FALL BREAK

Äntligen lov. Detta lov invigs hemma hos Jane, kanske utgång, vi får se!
Hugs

SNART LOV

Nu har jag tagit mig igenom den sista halvriktiga skoldagen innan höstlovet. Imorgon har vi nämligen bara en lektion, då vi ska ägna oss åt filmtittning. Känns fint. Ikväll får jag besök också, av några klassisar för filmkväll.
Imorgon lunchar jag med papi efter skolan, innan jag tar bussen hem till Jane! Känner att jag verkligen har så himla mycket kul att skriva nu... not. Och inga bilder har jag som jag kan lägga in heller, sitter på fel dator. wuhu.
Nu ska jag ta mig något att äta och finslipa lite på inlämningsuppgiften vi har på samhäll.
Hugs

BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG

Bilderna från Hagafesten (8'e oktober) är nu uppe på http://hagafiest.blogg.se. Eftersom jag inte har några bilder får ni nöja er med de bilder som finns där. Kanske lägger upp mina egna bilder när jag får tillgång till dessa!
Finns inte en enda bild på den här datorn jag använder nu nämligen.
Sen har det blivit sådär mycket plugg igen. Det är spanska. Det är samhäll. Det är natur. Det är engelska. Det är svenska. Det är matte. Det är historia. Är det något ämne jag inte räknat upp? Tror vi har något i varje ämne. Dock inte textkommunikation och företagsekonomi, men det är ju inte konstigt då vi inte har några lektioner för ens efter lovet igen. Då blir det mer. Yey.
På fredag ska jag träffa mina j'n! Och på lördag ska jag, e och m ut till Torsång och fira att vi har lov.
Nu ska jag plugga spanska och samhäll.
Puss

DAGS FÖR MIN FÖRSTA SOLTORGSFEST

M. Och har jag blivit någe pepp än då? Nej. Vill. Inte. Gå. Men fan, har köpt glow-sticks idag, både örhängen och något annat tjaffs, som får liva upp min outfit. Har ännu inte bestämt vad det är för outfit, men det lär väl visa sig snart.
Vill inte skriva mer nu, och ber om ursäkt för mitt äckligt dåliga humör.
Hejdå

SO DAMN COLD

Jag fryser. Jag är trött. Jag är irriterad. Jag har ont i huvudet.
Jag vill sova. Men måste skriva repotage eftersom jag inte riktigt kommer ha tid med det imorgon!
Just nu vill jag verkligen inte gå på soltorgsfesten. Vill inte. Någon som vill ha en biljett? Fan.
Kommer säkerligen bli pepp och partysugen och allt vad det heter imorgon när det är dags, men just nu. Nej.
Vill bara lägga mig under täcket och gråta! Vad är det för fel på mig?!
Godnatt


MALLANBRALLAN SKICKADE BILDER FRÅN DAGEN


Observera tomten de fick av oss efter tävligen!

"IT'S PRETTY GOOD ACTUALLY. TO BE HONEST."

Någon mer än jag som tycker Basshunters reklam på spotify är sjukt dryg? Blir galen.
Idag har jag varit i Ludvika(av alla ställen) över dagen tillsammans med Jenny och Malin. Vi tittade på Martina och Max som tävlade, och jäklar vad dom är bra. Vinst och grejer. GRATTIS!
Hade en sjukt kul vistelse i lilla Ludvika i alla fall, och Jenny, håll koll på ringarna!

Gårdagen var också bra! Jag och Ellen I började kvällen hemma hos Kajsa med dans och vanliga galenskaper. Senare var det meningen att jag och Ellen skulle ta bussen till stan, men fick skjuts av en grabb som stannade med "bilen" och frågade om vi ville åka med. Ellen fick sig en minnesvärd händelse! Om man säger såhär. Inte varje dag man åker i en lång vit bil till Max Hamburgare i Borlänge. Grabbarnas min när vi klev ur bilen var oersättliga. Kul start på kvällen!
Strax efter blev det full rulle och party som vi aldrig gjort annat. Vi kan vi.
Tack alla för en rolig kväll!
Nu ska jag snart sätta mig och kika på Parlamentet, sen ska jag sova. Tidigt. På tisdag är det min första soltorgsfest som gäller också! Kan bli intressant!
Kan också slänga upp lite bilder från helgen om jag lyckas lägga vantarna på några! Min kamera har blivit beslagtagen av en numer fjortonårig syster. Vet aldrig när jag får tillbaka den.
Hugs

Min Ell


BIRHTDAY

Idag fyller syrran fjorton, grattis! Dagen invigdes med traditionella frukosten på sängen, sång och paket. Vid halv 3 ska vi ta oss mot Falustad för handbollsmatch. Jag ska skriva repotage (svenska uppgift) och senare blir det en kväll tillsammans med Ellen I samt övriga hemma hos Kajs.
Bör även tillägga att filmen Fame som vi såg i förrgår var FÖR BRA. Helt sanslöst, I'm in love guys.
Igår var jag med familjen och såg den nya filmen Upp, sämre än jag väntat mig, men kanske inte så konstigt om man tänker på vilka förväntningar jag hade! Skyhöga.
IDAG KOMMER SANDRA HEM OCKSÅ.

I alla fall, grattis Fanny, nu är du fjortis fullt ut!

FAME

Dagen idag har varit hur bra som helst, och bättre blir det! Lagar mat nu, och om ett tag ska jag och syrran på bio tillsammans med Jenny och hennes syster Alice. Vi ska se Fame! Detta blir en liten present till Fanny från mig då hon fyller år på lördag. Nu måste jag återgå till min matlagning! Have a nice evning!
E

WEEKEND PLANS

Har saker att se fram emot några dagar framöver!

Onsdag: Sverigematch på g, även fet mysmiddag med familjen.
Torsdag: bio med Fanny, Jenny och Alice.  
Fredag: bio med mam, Fanny och Lisa.
Lördag: Fannys födelsedag, inefattar födelsedags-grejor. Kvällen innebär party(dock inte födelsedagsparty)
Söndag: Köra till Ludvika för att kolla in Tinis och Max som tävlar!


BABYSITTER

Tjänar pengar ikväll genom att vara barnvakt åt lillasyster Lisa. Enkel match då middagen slukats och bolibompa är slut. Nu sussar hon sött i sin överdrivet höga säng efter godnattsaga från barnvakten. Kan lägga till för sakens skull att barnvakten dunkade huvudet i taget ett x antal gånger, då sängen som sagt är överdrivet hög.
Nu är det såkallad "vuxentid" och jag ska ta min tekopp och bänka mig framför ett avsnitt House.
E


Kajsa skickade en bild idag också, från överraskningsfesten vi hade för Josefine då our girl turned sixteen! Beklagar min surmulna blick, men Janes överglada nylle väger över!
Jag älskar er.

MONDAY 19:19

Det är måndag igen, och en ny vecka har börjat. Denna vecka ser TACK OCH LOV lugnare ut än förra veckan. Det som står på mitt hemma-plugg-schema nu är endast spanska till imorgon. Skönt!
Nu ska jag spela spel med lillasyster Lisa, jag är barnvakt ikväll.
Ciao

WE ARE SO WORTH IT

Jag är i Torsång och Ellen är med mig. Vi ska ikväll fira att mördarveckan verkligen är slut. Tar hjälp av tacos, fruktsallad, grönsaksdipp och Satc-boxen!!!
Nu är det dags för mysmiddag tillsammans med familjen.
Puss

LÄTTNAD

Jag är klar med källkritiken!!!!! Nog skönaste känslan på länge. Dock siktar jag nog inte på något högre än g. Men som frida skrev, ig är också ett betyg!
Nu ska jag sova och peppa mentalt inför naturkunskapsprov imorgon.
Puss


Lugg till vintern, eller inte?

MARTINA

Fick för några timmar sedan den jätte otroligt sjukt roliga bekräftande meningen jag väntat på hela eftermiddagen. "DEN ÄR MIN!". Martina ringde mig när jag precis klivit in i lägenheten och berättar att lägenheten hon var och tittade på efter skolan nu är HENNES! WUHU! Vi är så himla glada för din skull Tinis, det här är du verkligen såå värd!

Nu har jag inte tid att vara glad längre... Måste fokusera på det sista på historiauppgiften. Dö källkritik dööö.
BIG HUG


CHEEP MONDAY

För att sätta guldkant på denna måndag gick jag, Ellen och Martina till Wayne's på en håltimme idag för lite fika och pepp-talk inför den kommande veckan. Rekomenderar deras blåbärsmuffins starkt! Anledningen till rubriken var att Martina hade en liten kupong som gjorde att vi alla tre fikade för 27 kronor var. BILLIGT för att vara Wayne's. Då ingick alltså en fet muffin samt en stor kaffe. Det behövde vi nog. 
Imorgon börjar de flesta av oss kvart över 10, eftersom individuella valen är inställda pga APU. Jag ska dock till skolan klockan 8 för studier! Jäklar vad jag har bättrat mig sedan förra året. Nöjd må jag säga!
På fredag ska jag till Torsång och mysa lite, stannar antagligen bara till lördagen, men det lär visa sig. Ser fram emot det. Som nämnt tidigare, jag saknar Torsång.
Nu tänker jag sova, med tanke på min tidiga uppgång jag planerar imorgon!
Puss

(Litet tillägg bara, inlägget nedanför speglar INTE det ni som känner mig kanske kan tro. Handlar inte något om mitt "föredetta liv". Låten är bara underbart bra:-))


GAMMAL FAVORIT. FORTFARANDE FAVORIT

http://www.youtube.com/watch?v=iLi_osYNsOU

Oceans apart, day after day
And I slowly go insane
I hear your voice on the line
But it doesn't stop the pain
If I see you next to never
How can we say forever

Wherever you go
Whatever you do
I will be right here, waiting for you
Whatever it takes
Or how my heart breaks
I will be right here, waiting for you

I took for granted, all the times
That I thought would last, some how
I hear the laughter, I taste the tears
But I can't get near you now
Oh, can't you see it baby
You've got me goin' crazy

Wherever you go
Whatever you do
I will be right here, waiting for you
Whatever it takes
Or how my heart breaks
I will be right here, waiting for you

I wonder how we can survive
This romance
But in the end, if I'm with you
I'll take the chance

Oh, can't you see it baby
You've got me goin' crazy

Wherever you go
Whatever you do
I will be right here, waiting for you
Whatever it takes
Or how my heart breaks
I will be right here, waiting for you
Waiting for you

GÅRDAGEN VAR CRAZY

Nog för att vi vet att vi kan festa, men kan vi sluta? Igår blev jag ganska säker på att kommande två gymnasieår inte kommer bli särskilt lugna. S2a och blivande s3a är helt vilda, and as i said before, p a r t e y is our thing!
Gårdagen bjöd på det mesta, faktiskt så har jag aldrig varit med om att så mycket galna, sjuka, konstiga saker hänt på en och samma kväll förut! Det var i alla fall ice-cold utomhus och jag är tacksam över mitt val av jacka den kvällen (invigning av tjocka dunjackan). Nöjd över mina skor också. En kväll i 11cm-klackar kan ta död på en, men dessa skor är så fucking lovely, ursäkta mitt ordval.

Så fort jag sitter på min egna dator ska jag slänga upp bilder, promise. Malin var dock snabb med att lägga in bilderna på datorn, och dessa ligger redan ute på hennes bilddagbok. En av dessa bilder fastnade jag på, det är den ni ser nedan. Malin, Andreas och jag.

Nu ska jag ta tag i historian. Sedan blir det mat och mys framför tv'n. Lördag och vädret är kassare än kasst. Då är det okej att titta på tv hela kvällen!
Hugs

I GOTTA FEELING, THAT TONIGHT'S GONNA BE A GOOD NIGHT.

Det är fredag och planerna för kvällen är spikade. Vem blir förvånad om jag avslöjar att det vankas klassfest?
P a r t e y is our thing. Denna gång håller vi till hemma hos Henke, Bro? Får se hur det går att hitta dit! Inget tema denna kväll dock, det gjorde vi ju så bra förra gången. Kameran ska med, så bilder kommer upp i ett senare skede. 
Kan också stolt meddela att jag är ledig idag, så dagen blir huur skön som helst.
Åkte till paps i Torsång igår kväll och det är skönt att vara här. Saknar Torsång.
Ska sätta mig med plugg nu, och senare runt 4 tar jag bussen in till Borlänge igen. Vi börjar kvällen hemma hos mig med middag och de första drinkarna. Jag, satc-tjejerna samt Ellens boyfriend Jonatan. Premiär för honom i detta sällskap, hoppas han inte blir allt för rädd. Senare under kvällen kommer även Sandra och Jenny dyka upp för att umgås och sedan ta bussen tillsammans med oss!
Som rubriken lyder, I gotta feeling, that tonight's gonna be a good night.
Alla som inte går i s2a får ha en mysig fredag! Våran blir liksom galen.
xoxo E

We know you want to be us
;-)


RSS 2.0