KLAR

JAG ÄR KLAR MED SKOLAN!! Har i och för sig varit klar med skolan ända sedan i fredags, men har inte haft tid att skriva det här. Meeen nu är jag i alla fall HELT KLAR. Känns så jädrans skönt!!!!!
I helgen har jag umgåtts med fina tjejer och en fin grabb och jag har bara gjort det jag känt för. Inga måsten! Igår fick jag grillat av Ellen och Lina och idag ska vi spendera kvällen i Mockfjärd, HÖG mysfaktor! Ska inhandla de sista sakerna till napa också, eftersom vi ju beger oss iväg på söndag natt, OM inte det jävla askmolnet hindrar oss såklart........ SUGER. Håller tummarna stenhårt för att vi ska kunna åka, och för att vi kommer kunna ta oss hem igen!
Nu piper tvättmaskinen så ska väl ta hand om den, sen ska jag gå ut i friggeboden och hämta resväskan och köra igång med packningen! Myskväll i Mockan väntar, CIAO!


Roadtrip

Hade en liten behandling i Hedemora idag och fick sällis dit av Ellen och Lina. Ytterst trevligt! Nu är klockan 22.41 och det är torsdag. Imorgon, fredag, ska jag lämna in en uppgift om New York, en rättad uppgift om mänskliga rättigheter och fyra rättade uppgifter på engelskan. Engelskan är klar, men resten då? Emmy??? Har varit barnvakt sedan sju... kan vara därför. Ser alltså ut som att jag antingen får plugga hela natten, eller spendera fredagen på skolan!
Deppig jag känner mig nu. Haha varför??! TAR STUDENTEN OM LITE MER ÄN TRE VECKOR JU.
Aja. Godnatt allihopa.


Har en fin kväll



15 minuter senare ser det ut såhär...



Njuter av denna himmel varje kväll. Lyx!

By the waaaay

Kan ju faktiskt VISA vad jag så duktigt gjort klart redan!! Listan jag skrev förut:

Opponera en rapport, samhällskunskap C
Hålla ett festtal, NP svenska C
Fördjupningsuppgift, religion B
Diskussion om boken Alkemisten, religion B
Rätta en opponerad rapport, Svenska C
Prov, psykologi A
Prov på social- och emotionell kompetens, 7-tjugo
Diskussion om krig, Internationella relationer
Uppsats om New York, geografi B
Skrivuppgift om självkännedom, 7-tjugo
Lämna in renskrivna uppgifter, engelska C
Skriva klart en intervju, svenska C
Uppgift om mänskliga rättigheter, Internationella relationer
Skriva klart en uppgift om Östersjön, miljöpolitik

Titta vad duktigt! Bara 6 saker kvaar

Nedräkning i dagar

Är ledig idag och utnyttjar tiden till studier och städning/tvätt. Har skrivit ett tal jag ska hålla på svenskan vilket känns skönt att vara klar med, jag har också skickat in en religionsfördjupning som var det allra sista i religionskursen. Också mycket skönt! Jag är också klar med psykologi-kursen, samhällskunskap och 7-tjugo-kursen. Det sista i engelskan och filosofin görs imorgon och det sista på svenskan görs på torsdag. Miljöpolitik, geografi och internationella relationer avslutas på fredag. Sen är jag K-L-A-R. Sen går vi en vecka i skolan och bara njuter av sista dagarna i varandras sällskap, sen åker vi till Cypern.
7 dagar tills betygen sätts.
9 dagar till sista hagafesten ;-)
13 dagar till Ayia Napaaaa
14 dagar till Andreas födelsedag
21 dagar till mösspåtagning
24 dagar till studenten.
och om 27 dagar gör jag första dagen på trafikverket.

Oj. Det är verkligen nära nu. Ser fram emot lördag då vi firar att allt skolarbete är klart!
Nu ska jag skriva klart en svenskaintervju och göra te och smörgås!
Heidåå

Högsta betyg

I fredags satt jag kvar en kort stund i skolan efter att jag skrivit inlägget nedan och åkte sen tillsammans med pluppen hem till honom för en lugn och supermysig fredagkväll. La mig rätt tidigt och pluggade lite psykologi morgonen därpå. Lunchade i Djurås och tog tåget till Borlänge och mot kvällens bravader.
Började kvällen med grillat och vin hos Sandra med henne och Arthit vilket var supermysigt. Fick också en behövlig dos skratt vilket känns fint såhär dagen efter...
Kvällens planer ändrades lite och det slutade med att vi befann oss på s2's dansgolv och stannade där resten av kvällen tillsammans med alla sköna människor!
Gick hem i rimlig tid hand i hand med världens finaste kille och nu sitter jag hemma på Sunnanö med psykologiboken framför mig och hade tänkt plugga lite. För längesen...
Prov imorgon och någonting varje dag som ska göras, vissa dagar två eller tre saker. Men vet ni? Det känns ändå okej. Om exakt 14 dagar åker vi till Cypern och firar att vi tar studenten. Ja, så det känns ändå rätt okej att det är mycket att göra nu, för det är trots allt det allra sista vi gör.
Nu ska jag ta mig en dusch, plugga psykologi och sen titta på Ps.I Love You, eller göra tidig kväll... We'll see!

Hejdå kompisar


Att plugga en fredag

Sitter kvar i skolan trots att jag slutade vid halv elva. Skriver på ett tal jag ska hålla på svenskan. Det är både svårt och jobbigt och jag har nästan en klump i halsen. Kommer jag kunna hålla det här talet? Borde jag skriva om det? Korta ner? Förlänga? Jag vet i alla fall att när jag håller det här talet kommer jag hålla det till min största förebild i världen och det blir nog bra hur jag än gör. Men jag vill ju såklart att det ska vara ett sånt där tal där åhörarna sitter med tårar i ögonen, kan jag skriva ett sådant tal?

Måste fortsätta nu så jag blir klar någon gång.

Mamma, jag älskar dig!

Sneakpeak


32 dagar till den dagen med stort D. Klär mig i denna den 10e juni! Tjuvkik!

I'm done

Färdigpluggat för idag. Duktigt bloggande jag har gjort förresten hehe, två inlägg?! woooow.
Hade tänkt ladda upp en fin bild på min underbara utsikt och mitt fina hus. Men icke. Jädrans internet som inte vill samarbeta! Nu tänker jag nog i alla fall ta mig en promenix i värmen och göra tidig kväll ikväll!
Hoppas att ni har haft en skön söndag!
Baibai

Sol och varmt + plugg = orättvist

Sitter inomhus och studerar en dag som denna. Blä. Blev i alla fall klar med lite saker igår som jag fick kryssa från min lista, det känns skönt. Idag tar jag tag i fler.
Nu ska jag göra kaffe, eller kanske te... Mest av allt skulle jag vilja göra en supergod smoothie och sätta mig ute i solen. Ska ge mig själv lite belöning senare, men först EFFEKTIVT ARBETE emmy. Kom igen nu.
BARA DESSA KVAR SEN TAR JAG STUDENTEN

upptrappning

Ja nu ni, är det mycket som händer i mitt lilla liv. Om cirka 23(?) dagar åker jag till cypern med världens bästa S3A i en vecka för att fira att vi klarade oss igenom dessa tre år av gymnasiestudier och att vi om 34 dagar tar studenten. Om 34 dagar springer vi ut med våra vita mössor på huvudet och bruna kuvert i handen, då är det klart. Slut, finito, over.
Av denna anledning sitter jag nu denna lördag begravd i studier. Har precis skrivit klart ett PM till psykologin och ska strax ta tag i Eriks samhälls-rapport. Det jag ska göra, skolväg, innan den 24e maj är följande:

Opponera en rapport, samhällskunskap C
Hålla ett festtal, NP svenska C
Fördjupningsuppgift, religion B
Diskussion om boken Alkemisten, religion B
Rätta en opponerad rapport, Svenska C
Prov, psykologi A
Prov på social- och emotionell kompetens, 7-tjugo
Diskussion om krig, Internationella relationer
Uppsats om New York, geografi B
Skrivuppgift om självkännedom, 7-tjugo
Lämna in renskrivna uppgifter, engelska C
Skriva klart en intervju, svenska C
Uppgift om mänskliga rättigheter, Internationella relationer
Skriva klart en uppgift om Östersjön, miljöpolitik
...

MEN, det är värt allt slit. Efter dessa fjorton uppgifter är jag faktiskt klar. Och efter dessa elva uppgifter åker vi till solen och njuter av ledighet och att vi snart tar studenten. Väldigt snart. Jaa, apropå det så lär jag ju skriva en lista på vad jag bör förbereda innan den resan också... Hehe, men det är ju bara KUL.

Och Martina! Receptet på smoothien:

2 kiwi, skalade och delade i bitar
saften från 2 lime
400 g vaniljglass (vi gjorde på gammeldags och det vart jättegott!)
1,5 dl mjölk
1 msk socker

Jag gjorde den hos pappa dagen efter(hihi) och då gjorde vi den på havregrädde istället för mjölk och mjölkfri glass istället för vanlig vaniljglass och det blev nästan godare, sen hade vi i lite apelsinlikör till de vuxna och då blir det en supergod vuxenefterrätt! Vill du så kan du hoppa över sockret också det gjorde jag och det var gott ändå :-)

Nu ska jag i alla fall återgå till mina studier för att plöja av några punkter på min lista...
Hoppas att alla får en fin lördag i detta underbara väder!
Later

RSS 2.0