En fin kille


Jag hjärtar dig

Fin dag!






Life´s a blast


Knäpp bild, men igår var jag i alla fall ute på Klin och dansade med några fina vänner. Sisådär bra dj som sänktekvällens helhetsbild lite, men det blir väl vad man gör det till! Fick i alla fall avrunda kvällen med min älskis och det är det bästa av allt.
Fredagen spenderades i Mockfjärd med två fina och vi hade fetaste fredagsmyset. Räkor, kladdis, drinks. BRA fredagkväll!!
Nu är det söndagskväll och klockan åtta är det Solsidan. Innan dess ska jag äta lite middag och spela tvspel med mamma och Lisa.
Sen är jag typ superkär i den där killen också. Superduper.
Hejdå vänner!


2011

Idag har jag haft en sån himla bra dag. Inte för att det har hänt något speciellt eller ovanligt bra, nej, jag har fått koll. För en vecka sen var det sista dagarna på mitt sista jullov någonsin, och jag hade mer skolångest än jag någonsin haft förut. Jag mådde dåligt så fort jag tänkte på skolan och allt vad det innebar. Nu har tre dagar av första veckan gått, och jag har koll. Jag har koll på skolan, mig själv, träningen och till och med så börjar tiden efter studenten att ta form i min hjärna.
Jag mår riktigt bra, är glad över vad jag har och vad jag inom kort ska få vara med om. Planer smids och förväntningar byggs upp, det här året kommer bli det bästa året någonsin.
Självklart är jag inte färdig med allt som behövs göras just nu, men det känns inte jobbigt, och det är den härligaste känslan tror jag. Det jag bör göra idag är:
- flytta mina kläder från provisoriska klädhängare och lägga in i min nya byrå, samt städa rummet + resten av huset innan mami kommer hem ikväll.
- plugga religion inför provet imorgon.
- skriva klart en uppgift på filosofin.
- läsa ett till kapitel i självkänsla-boken.
- börja på en uppgift på psykologin.

Det är fem jobbiga punkter, och vanligtvis skulle jag i princip ha dött av att kolla på dessa och sen inse att jag var tvungen att göra det IDAG. Men nej, inte!
Nu ska jag dricka en kopp kaffe och sedan ta mig an rummet!
Hejdå!

"Our mind is like a parachute, it only functions when open."


Och förlåt förlåt för urtråkiga inlägg utan bilder...

Dåligt

Jag har nog tappat sugen när det gäller det här med bloggande, tror ni inte? Det tror jag. Eller kanske inte tappat sugen helt. Skriver ju faktiskt fortfarande lite då och då, som ni märker. Men det går nog i perioder. Just nu i alla fall är jag inne på min andra kopp kaffe, Lindts mintchoklad och starkt indragen i resetankarna. Jag och min man åker som det ser ut nu till Barcelona i mars! Behöver något utöver det vanliga att se fram emot så att jag kan få någonting som liknar motivation!
Har setat hela dagen och tänkt skriva klart en uppsats, men istället kollat på alternativa hotell i Barcelonas innerstad, samt i mysiga småstäder utanför Barcelona, druckit lite kaffe, ätit choklad, haft skolångest, tittat lite mer på resor till värmen, druckit lite mer kaffe, drömt mig bort genom att titta på bilder från tidigare resor och med andra ord inte fått något gjort idag alls. Förut att jag i och för sig har preliminärbokat en resa, men det ingick ju inte i de ursprungliga planerna! Men hey, ibland är det väl okej att inte hålla sig till alla planer?
Vi behöver spontanitet och "göra-ingenting-dagar" också. En sån hade jag idag.

Nu är mamma och systrarna på ingång efter några dagar i Sälen, så ikväll väntas en mysmiddag och massa uppdatering. Ska även få ta mig en titt på Fannys nya tatuering, spännande!
Här är förresten en favoritbild från våran Gotlandssemester förra sommaren!


RSS 2.0