ATT TRIVAS

Att trivas bra med något är nog något av det bästa som finns. Allt känns bra och man oroar sig inte över något. Gamla problem som man ordnat upp eller som ordnat upp sig själva tar inte längre upp ens tankar och det som gör att du trivs bra med något får dig förmodligen att tänka på något helt annat än problem. Det är en skön känsla. Jag vet inte hur det är med andra, men jag kan komma på mig själv med att sitta leendes för mig själv under exempelvis en bussresa eller liknande. Det är för att jag trivs. Så himla bra. Med allt.

Vad filosofisk jag blev där! Wow, haha! Men det är faktiskt ingen överdrift att jag trivs med allt. Jag och Ellen gjorde redovisningen idag på naturkunskapen, och nu är hela våran klass experter på hormoner... eller inte. Men det är i alla fall avklarat! Vi hade också samhällskunskapsprov idag, så det är också ur världen. Ska snart kika på Flickan som lekte med elden och senare Luftslottet som sprängdes! Ska plugga lite engelska först :-)

Puss


SOMETIMES

Sometimes
not being in
control is
the most

beautiful
thing in the
world

I U

SÄMST SÄMST SÄMST

Vad borde jag göra nu? PLUGGA. Vad gör jag? PLUGGAR inteeeee... Sitter istället här och känner mig så jävla sämst.
Måste ta tag i det här nu.
På fredag ska jag, Andreas samt min familia till Staberg på påsklunch! GOTT.
Hejdå

LIVET

Måste säga att jag tycker att mitt liv känns så bra just nu. I allmänhet. Vädret är i och för sig sämst, men det gör inte så mycket! Igår kväll var jag bjuden på mysig middag med Ellen och Jonatan, så vi åt god mat och spelade spel och hade en mysfredag. Sen satte jag mig på en buss som var jättefull med partyglada ungdomar och åkte hem.
Idag har jag glatt mig åt framtiden och vad den har att erbjuda. Jag var i Falun tillsammans med en mamma och en syster och bestämde oss för vilken kamin vi ska ha i huset! Sen åkte vi och bestämde oss för vilka kakelplattor och vilket klinkers vi ska ha på badrummen. Vi har också hittat ett så himla fint badkar som vi förhoppningsvis ska ha! Kan bara säga så mycket som att: Jag vill ha huset klart NU. Allt kommer bli så himla himla bra! Efter våran falu-tripp åkte vi och fixade allt med mitt gymkort, och nu ligger det ett fint litet medlemmskort i min plånbok som det står Emmy på. Motivationen växer, och nu börjar jag ladda för beach-10!
Ikväll är det Earth Hour och jag ska mysa så jävla mycket ikväll med tända ljus och en pojkvän. En mamma får också vara med, och en liten lillasyster. Och lite god mat. Rubriken för denna lördag är i alla fall MYS.
En vän har flyttat hemmifrån också och där hålls det inflyttningsfest ikväll, hoppas allt går väl och att det blir kul! Sen är det massa massa andra vänner som ska ut och slå varenda klack i taket ikväll på Etage. Hoppas även att dessa får superkul! En viss av dessa fyller 18 på tolvslaget, och henne önskar vi såklart GRATTIS.

En annan fin vän, som jag inte har träffat på hundra år(känns det som) åt jag lunch med igår. Det satte en guldkant på hela dagen, och en annan vän förgyllde den guldkanten. Om det inte framgår i texten så vill jag förtydliga att jag verkligen mår så bra just nu. Att det är mycket att ta i tu med i skolan har alltid stått ivägen för att jag ska kunna känna att jag mår helt helt bra, men just nu bryr jag mig inte om det alls. Jag mår bara bra. Fuck skolan. Ibland.

PUSS

SLUTSPEL I ELITSERIEN

Ja, jag tittar faktiskt på Timrå - HV71. Och min pojkvän är ett nervvrak. Inte för just den här matchen han sitter klistrad framför just nu dock, utan den som spelas på söndag. Leksand ska kvala till elitserien. Det är sånt här man får offra sig lite för för att vara en bra flickvän. Klart att han ska få se på hockey liksom! Men man måste faktiskt få kompromissa lite ibland. Eftersom han skulle få se hockey nu på kvällen var det inte svårt att få honom att gå med på att se Grease när vi kom hem från skolan vid halv 2. Det kunde jag leva på resten av dagen/kvällen, och jag överlever en hockeykväll. :-) Vem blir inte glad av den filmen liksom? Okej då, Andreas kanske. Han låg faktiskt och sov sig igenom mer än halva filmen. Och den delen han inte sov under, ja, då satt han vid datorn! Så gissa hur jag har tid att skriva det här nu? Jag sitter vid datorn när han ser hockey såklart! Som sagt, det gäller att kompromissa. ;-)
Nu ska jag återgå till matchen och se om någon sparkar bollen i målet, eller om målvakten lyckas slå ett hole-in-one rakt i motståndarens mål, eller om någon kanske får sig en fet fläskläpp i en cat-fight?

Har förresten fått en jättegod och mysig middag, och världens godaste kvälls-te!
Puss


COSMO + RESIDENCE

Matteprovet är avklarat (äntligen!!) och nu är det dags att ta tag i punkt nummer 2 på min to-do-list. Engelskaprov på torsdag! MEN, det kan vänta en liten stund till... Fick nämnligen precis en Cosmopolitan på posten, plus ett nummer av inredningstidningen Residence! (Vad vuxen jag känner mig när jag faktiskt ser fram emot att sätta mig i soffan med en inredningstidning, som dessutom damp ner i postlådan med mitt namn på!) Åker förmodligen till torsång ikväll och bor där några nätter också. Behöver energin!

Ska göra mig en kopp te nu faktiskt och lägga studierna åt sidan. All uppmärksamhet riktas mot dessa:

Puss

WHEN YOU ARE YOUNG AND IN LOVE


SPRINGFEELINGS

Vet att jag har varit sämst på uppdatering här, men life is life, heee he he.
Solen skiner hela dagarna nu och den värmer och asfalten har kommit fram på vissa ställen! Jag har övergått från att ha min vinterdunjacka till att ha min vårjacka. Jag har converse varje dag. Idag saknade jag mina solglasögon, så imorgon åker även dom på! Med andra ord, massor massor med vårkänslor just nu!
Solen skiner fortfarande ute och jag har lite miniångest över att jag inte är utomhus just nu! Ska dock ut lite senare för att ta mig hem till Martina innan vi ska dra oss mot Peace & Love - caféet där hennes kompis Lovisa har spelning med sitt band, The Smores!
Senare får jag sällskap av min älskling hemma, och imorgon åker vi till huvudstaden med min mami och Lisa!
Nu ska jag plocka undan lite på mitt rum, ta mig något att äta och sedan hoppa på bussen till Martina.
Idag kom Ellen hem från Thailand också!!! Får dock inte träffa henne för ens på måndag, men hon är hemma!
Puss


THREE MONTHS

Tiden går så himla fort. 3 månader med mitt hjärta, redan! 3 månader med världens bästa, världens finaste!

B-R-A

Gårdagen blev mycket lyckad, och allt som var oklart i början på kvällen ordnade upp sig, och resulterade i en bra kväll! Tack alla, för en skitkul kväll. Hoppas framförallt att Emma hade kul! Martina fyllde 18 på tolvslaget, vilket självklart firades lite extra! IDAG är det din dag Tinis, ha världens bästa födelsedag! PUSS
Dags att städa och sedan titta på Lejonkungen med min älskling.
Hejdå

Grattis bästa Martina!

IKVÄLL ÄR DET KLACKAR I TAKET

Ja, det är fest. Fest på flamman. Halvpepp faktiskt, med tanke på att ingen har någon aning om var det hålls förfest! Om det ens hålls någon förfest över huvudtaget? Det är i alla fall f-e-s-t!
Nu ska jag dra mig mot kupolen för att först äta en liten bit fika med min far, bror, syster och systers pojkvän. Sedan möta upp min egen pojkvän för lunch och lite shopping inför kvällens event!
Hoppas på en lyckad kväll, SEE YOU!
Puss

Och ikväll partar vi lite extra åt dig Ellsigull! Hoppas du har superhärligt i Thailand och njuter av din semester! Vi saknar dig! PUSS

RSS 2.0