HAR JUST INSETT EN SAK

Jag kommer ha världens finaste kök, vardagsrum, sovrum, badrum, altan, tomt, brygga, strand, läge, HUS redan i sommar!!! Jag kommer vakna på morgonen och kunna ta cirka 40 steg från min säng ner till bryggan och kunna sola och bada hela dagen. Eller på kvällen efter middagen kunna gå ut när det är lite solnedgång sådär och kanske eventuellt sitta i en jacuzzi med kvällssolen i ögonen och trevligt sällskap eller så. FATTAR NI ATT JAG LÄNGTAR?
Den här lilla stugan ska väck...

...och det är den här utsikten jag tänker njuta av, och den här kvällssolen jag tänker ha i ögonen på kvällarna!

Tror att min söndagsångest just fick sig en spark i baken...
Pusspusspuss

STUDY

Tillbringar söndagen tillsammans med kaffe och Ellens rapport om Israel-Palestina konflikten, för att kunna opponera på den på torsdagens uppsatsseminarium. (oj, vad proffsigt det lät!)

Ska väl försöka hinna med att börja på uppsatsen om mänskliga rättigheter också, och mitt reportage, och plugga lite på företagsprovet. Eller något i den stilen.
Ciao!

LÖRDAGSÅNGEST?

Nog för att jag brukar ha söndagsångest om jag vet att kommande vecka kommer bli tuff, men är det verkligen okej att ha lördagsångest?

ÄNTLIGEN FREDAG

Ja det är precis som det låter. Det är äntligen fredag. Var och käkade lunch med några från klassen och åkte sedan direkt hem. Älskar varannan fredag då jag slutar 12.10!
När Andreas slutar labb-lektionen om fem minuter kommer han nog dyka upp här efter ett tag, och så ska vi ut till Torsång ikväll. Lugn skön välbehövlig fredag!
Mina roliga planer som skulle verkställas på lördag har gått snett som attan, och det blidde inget av. Blir så matt på folk som först säger något och det är bestämt, och några timmar senare är det helt tvärt om, ett nej. Hallå liksom?!
Ska packa väskan till min Torsång-weekend och ringa pappa för att be om hämtning.
Nu fick jag beskedet om att Andreas slutat!
Puss

TORSDAG 28 JANUARI. VANLIG DAG?

Svar: neeeej. Världens bästa Josefine fyller ju 18 år idag! Hela 18 år! Tiden går så sjukt snabbt. Känns som det var nyss vi hade surprise för dig hemma hos kajsa, när du fyllde 16. Och när du fyllde 17. Nu är du 18!
Jag och Jane överraskade med tårta och blommor på hennes lunch idag i alla fall, hon blev jettiglad!
Ska snart bli upphämtad av pappsen för en snabbvisit ute i Torsång, ikväll ska jag till centrum med Malin och shoppa! (Och eventuellt äta semla!!!)
Ska leta rätt på mina glasögon så jag kan köra ut till Torsång.
Adios
IMORGON ÄR DET FREDAG

ESPAÑOL

Lär in spanska glosor och läser spanskatexter. Ser fram emot fredag då det är inplanerat fredagsmys med mi novio. Ler för mig själv när jag tänker på ett visst ansiktsuttryck jag antagligen kommer få se på lördag. Får lite ångest över spanskaläxan. Ler lite till när jag tänker på något väldigt bra jag kommer göra imorgon för en väldigt fin vän.
Typ min onsdagkväll. Vi åkte skridskor idag också, på idrotten, och helt seriöst, kan något vara tråkigt med min klass? Vi fick en rolig lektion i alla fall! Hur många väljer skridskor på friluftsdagen? Hahaha

Nu ska jag återigen ägna mig åt min ångestfyllda spanskaläxa.
Beso y abrazo

FRIENDSHIP

Gillar inte att nämna namn, för det blir alltid fel på ett eller annat sätt, men jag vill rikta det här mot en vän som vet precis att det är riktat mot henne.
Du vet hur man sprider glädje, du vet vad som gör andra glada, du förstår alltid mig och jag gör mitt bästa för att förstå dig! Ingen av oss är perfekta, du vet hur jag kan vara, men ändå har vi lärt oss att tycka om varandras dåliga sidor! No matter what everyone else think, så är du en sådan vän man inte lämnar bakom sig. Vi vet var vi har dig, och jag hoppas innerligt att du vet var du har oss också!
DU ÄR EN FINFINFIN VÄN. Punkt slut!
Tusen pussar och kramar

LESS

Varför är jag inte ambitiös och varför pluggar jag inte och varför är jag grinig och varför är jag rastlös och varför vill jag inte prata med någon? GAH.

Ska göra te nu och se om humöret går uppåt. Om inte så får alla ha en skitkul utekväll eller en mysipysig myskväll med vännerna eller en supertrevlig hemmakväll med familjen eller en pojkvän eller något den här lördagen. Jag lägger mig nog tidigt ikväll.
Hejdå

LÖRDAG

Känns fint att det är lördag, men slipper inte undan skolan bara för att det är helg. Icke. Ska strax sätta mig och skriva på min historiarapport, börja på uppsatsen om mänskliga rättigheter samt börja fila på mitt engelska speech jag ska hålla på torsdag! Härlig lördag jag får.
Ska i alla fall ha myskväll med syrran ikväll så vi ska baka pizza och bara vara soffpotatisar.

Igår var jag i Djurmo tillsammans med Malin, Victor och Erik. Andreas höll i kvällen och efter en vinst från leksands sida blev det en lyckad kväll!

Smygbild i bastun!

KLASSFESTEN PÅ SUNNANÖ


INTE PÅ BÄST HUMÖR

Har ondare i magen än jag någonsin haft tror jag. Är sur på allt och alla, nästan, och vill sätta mig på ett plan bort från vardagen ett tag. Ingels drog idag till thai i två veckor, vilket ju faktiskt hade varit ganska perfekt. Men nej, jag får nöja mig med underbara älskade Borlänge ett tag till. Under de senaste åren har vi faktiskt åkt någonstans varje år, varannat med mamma och varannat med pappa, men i år är det så himla mycket annat så jag har ingen utlandsresa att se fram emot... får tänka på annat att se fram emot istället, som fredagen. Eller också får jag bara skärpa till mig och leva mer i nuet, för det är jag så sämst på.
Vill sticka en fet vass pinne i mina allergier också. Vilken idiot kom på allergier?!
Förresten, brukar det inte kännas helt underbart att komma hem igen när man varit borta en natt? Det är väl så det brukar vara? Varför är det inte så för mig?! EMMY FÖR FAN ryck upp dig.
Dagen började på bästa tänkbara sätt, men går bara mer och mer mot att bli en dag man kan kalla s-ä-m-s-t.
Hejdå

I DJURMO

Är i Djurmo och Andreas är fascinerad över hur det här med bloggar fungerar. Måste därför skriva ett inlägg för att demonstrera hur detta går till.

Ikväll ska jag äntligen få se den efterlängtade "Flickan som lekte med elden"!
Vi har sovmorgon imorgon så har jag tur så kanske det blir två filmer, weeeei.
Har fått en jättegod middag, och ser fram emot kvällsfika lite senare ;-)
På fredag ska vi på Leksand - Mora också, ser fram emot ett spännande event! (Leksand har fått ett nyförvärv också, Tony Virta, från Finland. Otroligt intressant värvning inför kvalserien!) (Jäklar vad jag kan mycket om Leksand, helt själv, utan någon som sitter och säger åt mig vad jag ska skriva)
Dags för umgänge med familjen Hallin!
Adios

Djurmos 20-skylt

FINISHED

Svenskan är klar!
Dags för en dusch och "En annan del av Köping" om 1½ timme!
Puss





Andreas

KLASSFEST

Fredagen innebar klassfest med s2a ute på Sunnanö. Ja, våra fester vet vi ju att dom bara kan sluta på ett sätt, galetgaletgalet. Jag avrundade kvällen med en liten promenad på en sisådär 4.6 kilometer tillsammans med Andreas och Victor. Så fort någon har skickat mig bilderna som togs under kvällen ska jag lägga ut dom här!
Igår gjorde jag något jag inte trodde att jag skulle göra frivilligt, någonsin. Andreas och hans bror fick med mig till en hockeyplan. Jag hade skridskor på mig och höll en klubba i handen. Hjälp!
Nu är jag i alla fall åter hemma i Domnarvet och ska köra igång med pluggandet snart. Svenskan ska göras klar idag. Historian ska också pluggas lite på. Ska vidare till Ell senare och skriva horoskop också. Får allt se när jag kommer i säng ikväll!
Adios amigos

BEVIS

PEACE AND LOVE - CAFÉET

Måste nog vara mysigaste cafét ever. Älskar stämningen. Inredningen. Allt. Med rätt sällskap är det en 10-poängare! 

Besök på P&l-caféet någon vecka innan skolstart i somras!

BACK TO BASIC

Måndag 11e januari 2010. Andra terminen i år 2 har tagit fart och vi har ett år kvar innan våran nedräkning börjar!
Första dagen på vårterminen 2010 var dock en enda big mess. Hade igår tidernas största söndagsångest och hela dagen var kass. Vaknade med samma humör imorse och allt i min kropp totalstrejkade. Dagen har varit jobbig men får försöka se det positiva i vad som händer. En viss person kan knepen som piggar upp mig!
Imorgon har jag sovmorgon(♥) och tre lektioner. Eller 2½ egentligen. Kan väga upp dagens dåliga dag!
Nu ska jag göra som jag nyss blev tillsagd och krypa ner i soffan med te, en filt och en film. Ja.
Big hug

29 GRADER UNDER NOLL

När man är ute kan man knappt andas för att näsan fryser och halsen blir tjock och lungorna orkar inte och kinderna och benen får världens mest våldsamma akupunktur(känns det som). Är det vinter eller?
Igår var jag och Ellen och såg Avatar, och den var faktiskt riktigt bra! Var ganska skeptisk innan, då den typen av film inte brukar vara min grej, men jag tyckte den här var väldigt bra! Verkligen att rekomendera.
Efter bion utsatte jag och Ellen oss för mentalt självmord, då vi skulle vandra från Biopalatset till Ellen. I massa minusgrader. Och jag hade varken mössa eller vantar. Dum som jag är. Men vi kom fram i alla fall, och gjorde oss en varsin kopp Rooibos te och mackor med brieost och salami. Y-U-M-M-I-E!

Så vad händer idag då för min del? Ingen som helst aning. Det är torsdag och på måndag börjar vi skolan igen... Pepp jag är!!!!!!!!! Eller nått.
Puss

KALLT KALLARE BORLÄNGE

Helt sanslöst vad jag fryser. Det här är inte roligt. Har bunkrat upp med tre filtar i soffan och en fet kopp te. Hoppas det hjälper någorlunda i alla fall!
Igår hade jag sällskap av Martina, Malin, Andreas, Victor och Ingels, och vi såg en dålig skräckis. Sen drog de sig hemmåt och jag och Andreas tittade på Little Miss Sunshine, som har legat och väntat på mig sedan julafton!
Idag har jag käkat lunch med Sandra, Malin och Martina på Thai-sushin på stan, och hjälp vad det satt fint! Ska nu städa iordning lite i lägenheten då Dahlgren och Martina snart kommer hit. Vi ska spela tv-spel och sjunga Sing Star ikväll!
Nu måste jag verkligen gå och slå på elementen, och stänga alla jäkla ventiler! FRYSER IHJÄL.
Puss

BESÖK

Har haft besök av Ellen Dahlgren igår/inatt/imorse och nu har hon begett sig hemmåt för att byta om och senare dyka upp här hemma tillsammans med några till för en liten filmkväll. Martina är här nu också, hur trevligt som helst. Har saknat våra skratt.
Nu ska jag duscha, sen ska vi göra lite middag innan de andra anländer!
pusspusspuss

Linnea, Frida, Syrran och jag, på nyår!

BRÅDIS BRÅDIS

Hinner i alla fall slänga in ett litet inlägg där jag tackar Johanna tusen gånger om för nyår! Nu är det ett nytt år. Ett nytt år med nya möjligheter. Fyfan vad vi ska göra det här året till ett bra år!
Nu ska jag snart få hämtning av Andreas o.co. och vi ska bowla och äta middag. Kommer jag göra bort mig på bowlingbanan? Svar jaaaaa. Jajaja, HEJ DÅ!

RSS 2.0