Två veckor!!!

Idag är det exakt två veckor kvar till min stora dag. Finally! Planer börjar smidas för dagen och helgen och det känns fiiiinemang! Jag och min syster har precis setat och haft en back-in-the-days-konversation på msn. Har inte skrattat så mycket på länge!
Min familj är den finaste.
Nu ska jag hoppa in i en dusch och gå och lägga mig, börjar klockan 8 imorgon!
Nattinatt

Kallt

Har precis ätit en god söndagsfrukost framför brasan. Det är freezing cold utomhus, eller okej, nollgradigt, men tittar man ut genom fönstret ser det ut att vara kallaste vinterdagen typ. Gräset är vitt och vattnet ser inte särskilt sommarvarmt ut... men utsikten är ju inte fy skam!
Åh jag njuter. Rooibos te till detta och min morgon är komplett!
Snart ska jag bege mig mot stationen och möta min älskling, sen ska vi som sagt plugga!


Sjutton dagar kvar!

Tutslut

Sju timmar. Sju?! Dock skrev vi bara 4.5 av dessa sju, men hallååå. Jag är helslut i alla fall. Efter drygprovet direkt hem till en lillasyster som skulle barnvaktas. Kände mig som en hushållerska när jag så fort jag kom hem (i princip) ställde mig vid spisen och lagade mat. Gott blev det i alla fall, och ungen fick titta på bolibompa, äta lördagsgodis och sussar sött sedan 2 timmar tillbaka. Jo alltså jag är nog en rätt så grym barnvakt ändå.
Imorgon ska jag till mitt tredje hem för pluggdag med världens bästa, och massor med mys och pussar såklart!
Efter denna dag är jag som ni förstår jättitrött, så nu tänker jag städa undan lite i köket och sedan dunsa ner i sängen och sova tills jag vaknar imorgon. Åh. Vad skönt.
Godnatt

Jag har världens bästa pojkvän


Högskoleprov

En fredag som denna sitter jag hemma och kollar igenom gamla högskoleprov på www.studera.nu för att förbereda mig nååågot i alla fall, inför morgondagens heldagsaktivitet. Högskoleprovet ska skrivas, på högskolan Dalarna. Oj vad det kommer gå bra känner jag. JÄTTEBRA. Eller? Superpigg också efter en dryg vecka, jo, det kommer gå jättebra.

Nu ska jag äta pizza, och sen plugga på lite av den där jädrans ordkunskapen. Sen ska jag sova. Tiiidigt!
PÖSS OCH HÄJ

Superfokuserad Emmy

WIHI

Sitter och tittar på min nya fina dator!
WEE det är kul att fylla arton! (om tre veckor... men ÄNDÅ)

Höstpussar

Jag körde halkbanan i fredags! Jag var superdupernervös innan, men hade bara hört massor om hur JÄTTEROLIGT det var, och det visade sig att det faktiskt var roligt! Kanske inte JÄTTEROLIGT, men roligt! Nu är alla nödvändiga moment avklarade innan det snart är dags för teori och uppkörning. SEN NI. Åh, vad skönt det ska bli.
Min fredag var en sån där dag som, på kvällen och man tänker tillbaka på vad man gjorde imorse, så känns det som att det var igår! Så lång kändes den. Jag älskar såna dagar. Den slutade lugnt och skönt i Djurmo i alla fall och jag fick bekräftat att mina färdigheter i bordpingis sitter kvar sedan lågstadiet! Grym tjej.
Ett besök hos farmor och farfar i Norbo gjordes också, i lördags. Min energikälla. Jag och mitt hjärta åt oss supermätta på farmors godaste köttbullar, äppelpaj, smoothies, räk/kräftstjärts-mackor, vaniljbullar och massa gottigott! Och spelade kort såklart. Aldrig ett besök i Norbo utan kortspel. Jag vann. En gång.

Idag vaknade jag av pussar för femte morgonen i rad, LYX, och vi har tagit en promenad på soliga sunnanö i höstskrud och pussats bland alla miljoner fina höstfärger.
Nu ska jag göra te.
Hejdå!

Weekend

Vilken lugn vecka jag har haft. Supernice. Fredagen har varit skönast, utan minsta tvekan. Började halv 10 med en lektion och gick sedan och tränade med Ellen och Sofia, pluggade efter 1½ timmes träning lite teori och mötte sedan upp mamma för att köra lite bil hem till Sunnanö. Nu har vi tagit ett brejk och sitter och knappar på varsin dator en stund innan vi beger oss ut på en promenix.
Imorgon blir det galej, men först ett besök hos morfar i Gagnef!

Och en grej till
STUDENTRESAN ÄR NÄSTAN BOKAD SHALALAAA
Girls and boys (alla 60 hagastudenter(!!!!!) som är bokade på Melpo-Antia) det kommer bli en craaaazy vecka

Have a nice weekend

RSS 2.0