Hooooohoho

UPDATE: Alltså denna smoothie... Otroligt fantastiskt god. Njuter. OCH den var väldigt uppskattad av A! Ska nog gå in i köket och hämta lite mer... hehe.

Djurmo

Chillar i Djurmo efter en minst sagt krävande dag, fysiskt som psykiskt. Valborg imorgon och det ser ut att bli en lugn kväll för min del, trots att många drar till Uppsala och har asakul och jag väldigt gärna hade gjort likadant. Man kan inte alltid få som man vill, men jag vet att det blir en mysig kväll ändå! Tänker pussas hela tiden.
Efter en god middag i fint sällskap ska jag nu surprise'a Andreas med en smoothie. Ny blandning testas, denna gång innehållande bland annat kiwi och lime! Spännande! Återkommer kanske med en bild på resultatet.
Tänkte också skriva att min fina vän Sandra är just det, en FIN vän. Tänker ofta på allt vi gjort, och allt vi kanske inte borde ha gjort, hehe. Alla de gånger vi avslutat varandras meningar och svamlat som bara vi kan göra, men ändå förstått precis vad vi menat. Alltså du är verkligen en sådan vän alla borde få ha. Puss!
NU: smoothie-times!!

Grå


Pigg tjej slänger in ett litet godnatt-inlägg (för det är ju så många som väntar på ett godnatt från mig innan de går till sömns!). Suttit inne på kontoret hela dagen idag TROTS det fina vädret. Ska tjäna lite pengar imorgon också sen tar jag bannemig påsklov. Sista lovet. Jaaa. Och så ska jag förhoppningsvis göra något kul med några fina vänner också.
Nu tänker jag gå och ragga på sängen för att försöka få till en dejt, hoppas den är lättflirtad trots att jag totaldissat den de senaste nätterna och sovit i annan säng...
Nej ni, nu är det verkligen NATTI natti.
Puss

Our song

Vädret har varit lika fantastiskt idag som tidigare dagar, och jag blev klar med min samhällsrapport idag. SKÖNT. Imorgon ska jag för första gången ge lilla röda bilen en guldtvätt, det är den väl värd efter att ha stått ut med denna långa vinter? Jaaaa då. Förhoppningsvis invigs påsklovet även med grillning tillsammans med fina klassen och en kvällssol.
Ska mysa sönder min pojkis imorgon också, och på fredag åker vi till sälen över helgen. Blir nog mycket fint!

Börjar tagga till rejält inför studenten nu också. På torsdag är det bara 50 dagar kvar... går läskigt snabbt, men med världens bästa klass kan det inte bli annat än perfekt. Idag fixades en spoti-lista med studentmusik. Kan ju inte heller bli annat än bra? Alltså jag är så HIMLA glad över att jag tar studenten med just min klass. Så sjukt glad. ÅÅÅ ni är så bra allihopa!!

Nu måste jag förflytta arslet från soffan till sängen, tidig kväll är vad jag behöver! Sovmorgon imorgon i och för sig... men vad skadar några extra timmars sömn? Kan behöva samla på mig några extratimmar nu så jag har några att göra av med med gott samvete i slutet på maj/början på juni... hehe.

Godnatt från en GLAD Emmy.

Dessa är anledningen till varför jag är så glad just nu! Är bara så glad att ni finns!

Märkte nu att jag hade dåligt med bilder på datorn... hehe. Har missat MÅNGA i klassen bland annat. Jag tycker om er ändå.

Nu är det nattinatten!

halvnjutardag

Vädret är helt underbart och jag har kilat omkring i jeansshorts och linne hela dagen, förutom när jag gjorde en trip till stan för att lämna andreas på bussen, hehe. Har i alla fall skruvat ihop två fina solstolar idag, varav en med hjälp av andreas. Supersköna och supersnygga, dutti. Njutit av solen tills nu då jag tvingade mig själv att gå in för att plugga. Har tusen saker som ska göras innan mina slutliga betyg sätts OM EN MÅNAD? Jaaa, så det är lite stressigt då typ.
Ska därför nu slå mig ner i soffan för att läsa ut en bok och sen ta tag i en samhällsuppsats. Hoppas att alla andra njuter av solen i alla fall! Men förresten, haha jag är bra dum jag. Såklart ska jag ju sätta mig ute och läsa! Tack mig själv för den snilleblixten.
Hejdå kompisar

Underbara värme

Har haft en väldigt effektiv dag idag med min mammi. Vi har oljat in två solstolar, målat en solbänk+förlängningsbänk och en annan stol. Har stoooorhandlat och gjort världens godaste middag. Grillad entrecote och majskolvar plus en enorm sallad. Efterrätt: Färska jordgubbar från spain och mango... YUMMI. Vi lyssnar på 80/90-talsmusik också, och pratar om sånt som får oss båda att skratta. Vädret idag har varit bäst och jag har fått färg på kinderna. Om en timme ungefär ska jag åka och hämta min fina pojkvän för att få sova tätt intill honom inatt. Alltså, det har verkligen varit en bra dag idag. Bättre än på länge. Mycket bättre. Feel'n good people.

Hoppas att alla har en bra lördagkväll.

uppochnerdag

Jaa den här dagen har bara varit upp och ner. Vaknade en kvart efter att dagens viktiga händelse redan startat... Kursprov i engelska c, och jag sover? Enda lektionen idag, men åkte in till skolan ändå för att rätta till mitt mistake, dock utan framgång. Får hoppas på en reservtid snart! Styrde sedan kosan mot kupolen för inhandling av supernajs vårjacka till pluppen och betalning av hans studentresa(jag är så duktig så har redan betalt, höhö). Sen åkte jag hem på mina vinterdäck som jag ska byta IMORGON och tog mig en promenad på fina sunnanö i en timme. Såg en fjäril, tussilagos, grodyngel och en humla, är det vår eller?
Körde en tvättmaskin och en diskmaskin och började på min uppsats om våld i hemmet... sent ute som bara den men jag får verkligen skylla mig själv. Kommer skriva klart den innan deadline i alla fall, for sure!
Nu ska jag i alla fall hälla upp en skål med gottiga lättsaltade chips och slå mig ner i soffan för att kika på sveriges mästerkock! Vin på en onsdag...? Ops!
Godnatt fina ni

Bad

Bad update, jaa jag vet. Har haft lite andra saker on my mind så att säga. Idag var det begravning för min älskade morfar. Det var fint men samtidigt så otroligt jobbigt och tungt. Är i alla fall glad över att jag har en sån fin släkt, trots att vi inte ses så ofta allihopa då vi bor utspritt i landet och världen typ. Men ändå. En fin släkt och det är fint att ses ibland, tyvärr blir det ju oftast denna typ av anledning dock.
Fick många fina bilder från dagen och här är några.



Alla fastnade såklart inte på bild... haha.
GODNATT


Ett bad

Skulle nästan ge vad som helst för ett varmt bad. Lite tända ljus och badskum, kalla hallon i en skål. Haha ni tycker säkert jag är sjuk, men finns nog inget godare än att äta frysta hallon som tinat bara pyttelite ur en skål när man ligger i ett varmt bad! Känns rätt värdelöst i och för sig att sitta och drömma om ett sådant bad, då det inte finns ett badkar här hemma än, då vi skulle införskaffa ett nytt efter att vi flyttat in. Finns inte heller hos pappa. Eller hos Andreas mamma eller pappa... Känns rätt jobbigt. Ska se till att vårt badkar inhandlas inom kort!!

Nuuuu ska jag i alla fall gå och göra te och mysa lite i vår sköna soffa. Sova tidigt känns det som att jag behöver också. Ha en mysig tisdagskväll kompisar!
Seeee you


RSS 2.0