Sista året

Okej det här är nog det drygaste som kan hända. Hade precis skrivit ett långt inlägg om vad som hänt i helgen och massa annat, och så försvinner ALLT. Jag smart som jag är lyckas radera det, poff! Borta! Braaaa.
Snabb resume av vad som skrevs nyss då.
Onsdag: skolstart, sista året!
Fredag: Richard fyllde år så det blev en jättetrevlig kväll med fina vänner!
Igår: Natalie hade 18årsfest då hon fyllde år i tisdags. Skitkul kväll med trevliga människor och JAG vann tävling! En fin prinsesskrona finns nu i min ägo, how nice isn't that liksom?
Idag: Jag har mysit med Milton!!! En stund idag var vi hundvakt åt lillebebisvovven. Usch vad jag saknar min bebis.

Det tidigare inlägget som jag lyckades radera var bättre skrivet, jag lovar. Ni får ursäkta att det blev som det blev men orken försvann!


Tre veckor

Ja, i runda slängar är det faktiskt bara tre veckor kvar. Tre veckor innan vi får flytta in alla möbler och oss själva i vårat fina hus. Tre veckor innan jag ÄNTLIGEN får sova i min egen säng igen. Tre veckor kvar i lilla trånga stugan. Tre veckor kvar innan jag får vakna på morgonen med sjön mitt framför näsan (i princip). Tre veckor kvar.

Och om nio dagar börjar mitt sista år på gymnasiet. Whaaii! Vad vi ska fira och härja och skratta och gråta och göra allt allt allt. Sista året. S3a det här kommer inte bli nådigt!

Hejdå hejdå hejdå

IKEA

Blev hämtad på jobbet vid 12-tiden och begav mig sedan tillsammans med mamma och systrarna mot Gävle och Ikea! Eftersom vi flyttar in i huset i slutet på den här månaden är det mycket som ska hinnas med att inhandlas innan dess, så vi hade med oss längsta shoppinglistan tror jag. Några små bonusar, ilskna tjejer, massor med skratt, tunga saker på våra vagnar och ett kvitto med en jäkla summa på senare står vi utanför kassorna och ska fixa hemkörning för alla våra miljarders grejor. När detta är fixat inser vi att vi är absolut sist ut från stället. Jättesist! Vakten nästan knuffade ut oss genom dörrarna för att få låsa när vi äntligen bubbade ut det som skulle med oss hem. Herregud alltså. Mycket gjort i alla fall, BRA. Dock är nog detta bara en gång av många vi kommer få lov att bege oss till Ikea den här månaden... But hello? Jag klagar inte! (Men min plånbok kanske har invändningar...)

Nu ska jag i alla fall krypa ner i skönaste sängen med skönaste kuddarna och skönaste täcket för att slå en pling till My Love och sen sussa. Ska ju jobba imorgon!
Nattinatt


Lite inspiration till mitt rum! Känner på mig att det här kommer bli bra

Alla tummar upp!

Har nu slagit ner min rumpa i stolen för ännu en dag på jobbet. Idag blir det dock bara en halvdag som spenderas här på kontoret, sen tar jag mitt pick och pack och sätter mig hemma och jobbar istället! Idag ska mami hämta en ny bil, och även kikat lite smått på något som kan passa mig. Hihi!
Idag är det också 4 augusti, vilket betyder att jag och bästa har varit Vi i 8 månader! Herregud vad tiden går fort :-)
Nu lär jag ta tag i arbetet så jag kan åka hem någon gång! ´
Puss

Min min min <3

Varningslampa?

Är det pensionärsvarning om jag använder voltaren gel på min rygg? Eller kanske bara vuxenpoäng...


Tid för eftertanke

Somnade allt för sent igår, och vaknade halv 6 med världens hemskaste ryggont. Smärta! Har inte kunnat somna om sedan dess och nu står klockan på 10:27. Har försökt att tänka på ingenting men 4 timmars dödtid på morgonen skapar aktivitet i hjärnan. Tänker på hur sommaren såg ut förra året. Hur allt såg ut förra året. Det finns mycket från det året jag vill uppleva igen, vill känna igen, vill veta att jag har fortfarande. Mycket har förändrats, på bara ett litet år. Det finns saker som har förändrats som jag skulle vilja ha oförändrat om jag fick bestämma, men absolut inte allt. Egentligen för personligt att skriva om i en blogg som vem som helst kan läsa, så jag borde låta bli. Den absolut bästa förändringen är i alla fall någon som kom in i mitt liv i höstas. Andreas. Jag förstår inte varifrån jag skulle få energin ifrån om det inte vore för honom. Med honom sitter jag på taknocken.

De ofrivilliga förändringarna, dom jag inte ville ha, där tänker jag bara lämna tre ord.
Jag saknar dig.


RSS 2.0