Hard Work

Klockan ringde 06.00 imorse. 06.00! Jag lyckades pallra mig upp och var på jobbet halv 8. Härligt att just den dagen som jag känner mig pigg, motiverad och att det faktiskt ska bli skönt att sätta sig på kontoret så krånglar allt. Jävla databas. Tur att min far är hjälpsam och fixar det hemifrån.
Magen kurrar och det är nog snart dags för lunch, sen kanske jag drar mig hemåt efter det, om kroppen känns som nu... Allt krångel gjorde att all min energi försvann, idag igen. Halsonten märks av och huvudvärken blir kraftigare, jävla jävla databas. (Får man skylla allt på den? BRA)

Nu ska jag leta reda på en dataväska så jag kan ta med mig datorn hem och jobba hemifrån imorgon! (Sovmorgon.yummi)
Ciao

Älskade Skåne

Sämst uppdatering ever jajaja jag vet. Befinner mig i alla fall i Skåne nu tillsammans med min älsklingsAndreas och Fanny. Har tittat på beachhandboll i Åhus, har shoppat i Malmö, suttit på supermysiga uteserveringar till sena natten, har cyklat omkring i Lund, har flugit av min cykel och fått skrubbsår och ont i knän och axlar, har hoppat på en buss som inte gick dit det var meningen att den skulle gå och blev avslängda någonstans i Lund. Vilse. Har sett massvis med söta vildkaniner som springer omkring överallt på kvällarna. I am having a blast. Sista kvällen ikväll och det blir förmodligen en kväll på Herkules vid Stortorget. Eller en kväll hemma.
Nu är det i alla fall hög tid att pysa ner mot stan om vi ska få något gjort idag.
Hejdå!
Jag tycker i alla fall att i är fina tillsammans...
Mamma, vilka vackra döttrar du har!
Typiskt mig att bli totalfascinerad av alla miljoner olika funktioner som finns i en MacBook Pro! Kunde inte låta bli

Massa grattis!

I förrgår fyllde far 46 år. Stort grattis älskade papi! Farbror Mats fyllde sent i maj, men firades idag, Grattis! Faster Lena fyller år imorgon, Grattis! Lillasyster Lisafisa fyller hela 7 år på fredag, Massa grattis!
Sen står det faktiskt inte på förrens det står November i almanackorna och nummer 10 är aktuellt, då fyller jag år! Då fyller jag 18 år och kan gå ut och dansa hela nätterna, jag kan ta körkort och köra min helt egna bil, jag kan äntligen säga att jag är 18 år. Ye. I november. Nu är det Juli och jag njuter av dom underbart varma, sköna sommarkvällarna tillsammans med människor jag tycker om. Som ikväll.
Världens bästa ställe, världens bästa väder, världens bästa slakt och världens bästa pojkvän. Kan det bli bättre? Min släkt är simply the best.
Juli ska fortsätta firas med att på söndag drar jag och Andreas tillsammans med Fanny mot min favoritstad. Lund. En veckas semester från vardagen som kommer innehålla sol, bad, Danmark, Åhus, Malmö, Barsebäck(!), min älskling, mormor, massa god mat, varma kvällar och semesterkänsla.
Nu ska jag pussas och kramas.
Hejdå

Har det så jäkla gött

Har ätit massor med jordgubbar och myst med familjen, och nu väntar en grillad middag tillsammans med familj samt gudfar och hans fru! Fram tills grillen har grillat klart har jag det göttare än göttast i hängmattan med en fet kudde och älskade spotify. 
Nu lär jag dock masa mig upp och umgås med resten.
Ha en skön kväll, HAJDÅ
 

Hej vad jag har varit sämst på att blogga!

Nu har jag i alla fall sommarlov. Jag har solat på våran brygga, jag har firat midsommar med min kärlek, jag har ätit massor med jordgubbar, jag har målat hus, jag har grillat med vänner, jag har spelat kubb, jag har pluggat teori, jag har varit på Peace And Love och sett BLAND ANNAT Jay-z i lilla Borlänge(!!!), jag har jobbat första dagen på mitt nya jobb och genomför just nu dag nr. 2, jag har firat syrrans konfirmation, jag har fiskat, jag har pussats, firat studenterna. Jag har gjort så himla mycket.

Och mitt nya jobb ja! Jag är en äkta business-woman, i can tell! Sitter på ett kontor med allt vad det innebär, har glasögon på mig, uppsatt hår och en skjorta. På mitt bord står en kaffekopp, buntar med visitkort, två datorer, ett tangentbord, en skrivare, massor med papper... Kan det bli mer business?! Nu är min lunch snart över och jag ska återgå till mitt hard work work fram tills 16'00.
Take Care!


Förresten är Andreas bästa bästa bästa


RSS 2.0