Cozy wednesday

Har varit sämst på att uppdatera under julhelgen, i know. Har i alla fall haft en supermysig jul med fina julklappar och fint sällskap, jag kanske lägger upp lite fina julbilder här senare!
Har i alla fall idag gjort en väldigt god gärning till mitt hår och varit hos frisören för en välbehövlig behandling. Jag ska aldrig vara sågär elak mot mitt hår igen, ett år sen sist...
Nu i alla fall, ska jag mysa ner mig i soffan med varma hallon och SATC-boxen. Ikväll blir det megamys hos Emma S med några fina flickor!
Ciao


Göttans

Ja, idag har jag faktiskt varit duktig! Kom hem och ställde mig direkt och lagade gottiga julkolor! Därefter fick jag ett samtal av min mami där middag önskades, och jag slängde väl ihop något väldigt enkelt, men bland det godaste jag vet tror jag! Lax med pesto och jasminris. Och en smaskig sallad på det! Gottiiiis.
Nu håller mamma på med något super-te med ingefära och sånt i, förmodligen ganska bra om jag häller i mig det så jag slipper drabbas av min kära pojkväns influensa... Eller är det någon mystisk polsk sjukdom? Sängliggande är han i alla fall. Min plupp :-(
Ska göra min mami sällis i soffan och kurera mig med hennes super-te, och lite gottig choklad som hon hade med sig hem! 
Må gott mina vänner!
Puss

(vad mycket "gottigt" det blev i dethär inlägget...)

Svenskatal - check!

Japp! Strycker nu religion, psykologi och svenskatal från min lista jag skrev upp några inlägg nedåt. SKÖNT.
Imorgon ska jag ge mig på samhällskunskapen och försöka bli klar med den, och även börja på miljöpolitiken eventuellt. Allt känns lätt. Jag tror att det har lite att göra med att de andra duktiga vännerna jag har som läser matte c-kursen har ett prov inom snar framtid och jag slipper göra det eftersom jag bytt kurs. Jag tror att det kan ha med det att göra. Det är fortfarande ett av de bästa valen jag gjort.
Önskar er allihopa lycka till, jag vet att ni grejar det!

Nu är klockan redan kvart i elva, jag som tänkt se en film innan jag somnade. Hundra år sen! Men då får det bli en annan kväll. Behöver nog all sömn jag kan få.
Och gud vilket tråkigt inlägg dethär blev, haha. Aja. Ni tappra tio läsare jag har, ni är då bra jäkla uthålliga alltså haha. Förstår inte grejen med min blogg.
Det är nog dags att sova nu om min hjärna ska hinna ladda tills imorgon.
NATTINATT

Och vad är det med mig och ENDAST webcam-bilder? hehe åh hejdå


Onsdagsmys

Tända ljus, te och minimiddag framför tv'n med en mami. PUSS



Vill kramas med min fina

Lista

Jag har en liten lapp som ligger i min jacka hela tiden. På den står det vad jag har att göra just nu. Den ser ut såhär:

Religion - fördjupning
Psykologi - fallbeskrivning
Samhällskunskap - uppsats
Internationella relationer - inlämningsuppgift
Svenska - NP tal
Engelska - tal
Miljöpolitik

punkt punkt punkt. Är i stort sett ledig hela den här veckan, men med allt det här är jag ändå inte ledig. Och träningen på det. JA.

Kan i alla fall stryla psykologin nu, för den gjorde jag klart idag. Och religionen är mer eller mindre klar. Men har fortfarande fem saker kvar att göra innan jullovet. Bara att kämpa!
Har i alla fall en lördag att se fram emot, wihii! Fram tills dess ska jag baaara ägna mig åt plugg och träning. Dutti mig!

Har fått en liten update från fina A och de är tillbaka på hotellet nu efter dagens besök i Auschwiz. Känns verkligen sämst att inte jag är med. Hade väldigt gärna velat det som sagt! Gud vad jag tycker synd om mig själv hela tiden, haha!
Nu ska jag hoppa in i en dusch och sen göra lite gröt till middag tror jag. Och ett ägg kanske?
Baibai

Miss you, my love!

Ett hejdå

Efter en helt underbart mysig helg med min fina Andreas blev det som alla andra veckor måndag tillslut, och tisdag också. Och den här tisdagen fick jag säga hejdå till större delena av mina fina vänner samt min fina A då de allihopa åker iväg till Polen och stannar där tills på Lördag. Tyvärr är inte jag någon historiker-människa och därav mitt val att inte läsa kursen dom läser, men det hade varit väldigt roligt att få följa med. Eller roligt? Ni förstår vad jag menar. De ska alltså bland annat besöka förintelselägret Auschwiz under sin vistelse där, vilket hade varit väldigt intressant och förmodligen också otroligt givade. Som sagt, synd att jag inte är någon historiker-människa...
Jag får tillbringa dagarna (som totalt innehåller typ 2 lektioner) på skolan med studier jag hamnat på efterkälken med då jag tog körkort, vilket såklart kan vara bra. Och så får jag ju massor med tid till träning, vilket ju också är ganska bra. Och imorgon ska jag och Sickis äta sushi, vilket är absolut jättebra! Men jag kan ändå inte låta bli att bli lite blödig. Så typiskt mig. Jag är s-ä-m-s-t på att säga hejdå och ännu sämre på att gå därifrån efter att ha sagt hejdå.
Man blir så bortskämd när man får pussas varje dag annars!
Nu tror jag faktiskt att resesällskapet är påväg in i planet. Hjälp. Är jag konstig om jag känner flygrädsla när jag inte ens ska med?

Dags för lite värmande grönt chai-te och en lång dusch.
Puss
 
Älski ♥

RSS 2.0